Μία Καναδική εταιρία βιοτεχνολογίας, ηOkanagan Speciality Fruitsετοιμάζεται να δώσει στην αγορά από το 2014 τα πρώτα μήλα τα οποία δε θα καφετιάζουν αλλά θα διατηρούν το χρώμα τους.
Αυτό μπόρεσαν να το καταφέρουν στη συγκεκριμένη εταιρία επειδή βρήκαν τον τρόπο να καταστρέψουν το γονίδιο που είναι υπεύθυνο για το καφέ χρώμα των μήλων που με αυτό το μήλο περνάει πλέον στο στάδιο του σαπίσματος.
Αυτό βέβαια που απομένει είναι οι υπεύθυνες αρχές στο Καναδά και στις ΗΠΑ να εγκρίνουν τη φύτευση των καινούργιων μηλιών από το 2013 ώστε από το 2014 η εταιρία να έχει διαθέσιμη παραγωγή για να τη διακινήσει στην αγορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου