Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Εργασία Διακοπές και εργασία - Ευρωπαϊκά (ΕΕ)


Για τους νέους που επιθυμούν ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΕΡΓΑΣΙΑ
Anywork Anywhere
Δικτυακός τόπος διεθνών προσλήψεων για σπουδαστές, σακιδιοφόρους και διεθνείς ταξιδιώτες. Περιλαμβάνει αγγελίες για ευκαιριακές, εποχιακές και προσωρινές θέσεις εργασίας και πληροφορίες περί εργασίας στο ΗΒ και στον κόσμο. Ενδιαφέροντα μέσα!
http://www.anyworkanywhere.com/
 
<!-- more --> 

Gapwork
Είστε σπουδαστής ή ταξιδιώτης με χρονικό κενό, μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για ευκαιριακή εργασία στο εξωτερικό, στην Αυστραλία και την Ευρώπη. Θεωρήσεις εργασίας στις διακοπές, προγράμματα χρονικού κενού, εποχιακή εργασία, ταξιδιωτική ασφάλιση, πτήσεις, χάρτες πόλεων και θέματα υγείας, όλα αυτά καλύπτονται στο παρόν site.
 www.gapwork.com
Holiday Resort Jobs
On-line κατάλογος ευκαιριών απασχόλησης για οποιονδήποτε ζητά εποχιακή απασχόληση για το καλοκαίρι και το χειμώνα σε κάποιο θέρετρο διακοπών. Ο κατάλογος καλύπτει εποχιακή εργασία σε κάθε είδους τομέα απασχόλησης, όπως παιδική φροντίδα/νταντάδες, προσωπικό σαλέ, προσωπικό μπαρ, οδηγοί, προσωπικό για catering και βοηθοί σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.
 www.adventurejobs.co.uk/
PickingJobs
Εάν σας αρέσει η ιδέα για μια εξωτερική καλοκαιρινή εργασία, εδώ θα βρείτε ευκαιρίες εργασίας για συλλογή φρούτων, άλλες εποχιακές γεωργικές εργασίες και εναλλακτικές ευκαιρίες για διακοπές στην ύπαιθρο. Εργασία κάτω από τον ήλιο, καλά χρήματα και συναναστροφή με ανθρώπους που σκέπτονται το ίδιο με σας.
 http://www.pickingjobs.com

STA Travel
Παιχνίδι και εργασία με πληρωμή ως σύμβουλος κατασκηνώσεων στις ΗΠΑ, δάσκαλος αγγλικών στην Κορέα ή ακόμη και υπάλληλος σε pub. Διαβάστε για μερικούς πραγματικά εκπληκτικούς τρόπους να εργαστείτε με τον τρόπο σας σε όλο τον κόσμο.
 www.statravel.com.au/

Δεν υπάρχουν σχόλια: