Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2012

Είδαμε επιτέλους να αλλάζει το κομματογραφημένο σύστημα στη Ελλάδα. Είδαμε ανατροπή του στημένου συστήματος που μας είχαν επιβάλλει τόσα χρόνια τα κόμματα.
Επιτέλους ο Έλληνας έδειξε την αντίδραση του, αλλά και το θυμό του.
Θυμό που δεν τον ρώτησαν ποτέ αν επιθυμεί να μπει στο νομισματικό ταμείο, θυμό που δεν τον ρώτησαν αν θέλει να ζει με ξένους μαύρους πακιστανούς, δίπλα του και όχι με έλληνες.
Θυμό που δεν τον ρώτησαν αν επιθυμεί να λιμοκτονήσει, να μείνει άνεργος, να χρεωθεί στην πλάτη του τα λάθη των τόσων πολιτικών, να πάει ακόμα και φυλακή γιατί οι "υψηλά ιστάμενοι κέρδισαν το προνόμιο να μην τιμωρούνται".
Θυμό που τον ανάγκασαν τον Έλληνα τον ελεύθερο και ανεξάρτητο να γίνει εξαρτημένος από τους Ευρωπαίους και τα δανεικά τους γιατί κάποοι τα έφαγαν.
Ο κόσμος είχε την μεγάλη επιθυμία να τιμωρήσει, να τιμωρήσει όλους αυτούς που τον παραμύθιασαν, να τιμωρήσει όσο μπορεί ο ίδιος τους ενόχους, να αυτοδικήσει.
Με λύπη μας βλέπουμε ότι οι πολιτικοί ακόμα και μετά από τις εκλογές δεν κατάλαβαν τι θέλει ο Έλληνας, και με ακροβατικές κωλοτούμπες προσπαθούν να ξαναφέρουν το σύστημα εκεί που τους βόλευε στα μέτρα τους, μετακομίζοντας ο ένας στο κόμμα του αλλουνού πιστεύουν ότι θα κερδίσουν. Μα ο κόσμος είναι αποφασιμένος αυτή τη φορά να τους χαλάσει τη μαγιονέζα.
Ο κόσμος τιμώρησε και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Υπηρχαν ψηφοδέλτια αγανακτισμένων μέσα στις κάλπες με (Χ), με βρισιές, με αισχρολογίες που ποτέ δεν βγήκαν στο φως και τελικά δεν μαθαίνουμε, μαθαίνουμε μόνο το αποτέλεσμα.
Ο κόσμος έμπαινε σιωπηλά στην κάλπη έριχνε την ψήφο του και με κατεβασμένο το κεφάλι έφευγε.
Ήταν σαν να διάβαζες στο πρόσωπο τους την έκφραση "Θα τους δείξω τώρα εγώ" όλους αυτούς που μας κορόιδεψαν και μας κατέστρεψαν.

Ο κόσμος άλλαξε πια, σκλήρυνε, έγινε διαφορετικός γιατί αγριέψε, θύμωσε, πείνασε, φτώχυνε, χρεωκόπησε γιατί κάποιοι τον χρεωκόπησαν και δεν ήταν επιλογή του.
Ο Έλληνας δεν είναι πια ο ίδιος. Μεταλλάχτηκε.....και οι πολιτικοί θα δυσκολευτούν πολύ να βρουν το κουμπί του για να τον κατευθύνουν. Ο έλληνας έγινε αγριο ποτάμι που φουσκώνει μέρα με τη μέρα και θα ξεφύγει από τον έλεγχο.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: