Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΘ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ LEADER ΣΤΟ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΞΟΝΑΣ 4 ΤΟΥ ΠΑΑ 2007-2013)

Στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Προσέγγισης LEADER,  η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ, διοργανώνει σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στην έδρα κάθε Δημοτικής Ενότητας (πρώην Καποδιστριακού Δήμου) της περιοχής παρέμβασης.
Οι βασικές κατηγορίες δράσεων που περιλαμβάνονται στην 2η Πρόσκληση και αφορούν σε ιδιωτικές επενδύσεις είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, η δημιουργία υποδομών διανυκτέρευσης, εστίασης, αναψυχής, επισκέψιμων αγροκτημάτων, εναλλακτικών μορφών τουρισμού, επιχειρήσεων ειδών διατροφής, βιοτεχνικών μονάδων, γραφείων προώθησης αγροτικού πληθυσμού, κλπ. Επιπλέον η πρόσκληση αφορά και σε μια δράση ενίσχυσης πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Περιοχή εφαρμογής των δράσεων, στις οποίες αναφέρεται η 2η Πρόσκληση αποτελεί η περιοχή παρέμβασης του Τοπικού Προγράμματος, δηλαδή η περιοχή των Δήμων :
  • στον Δήμο Βόλβης, η περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίου Γεωργίου, Ρεντίνας, Μαδύτου, Απολλωνίας και Εγνατίας
  • στον Δήμο Λαγκαδά, η περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Λαγκαδά, Ασσήρου και Κορώνειας, πλην της Τοπικής Κοινότητας Αρδαμερίου
  • στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη, η περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Φιλύρου, Εξοχής και Ασβεστοχωρίου
  • στον Δήμο Ωραιοκάστρου, η περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Μυγδονίας και Καλλιθέας
  • στον Δήμο Χαλκηδόνος, η περιοχή όλου του Δήμου, πλην της Τοπικής Κοινότητας Ξηροχωρίου
  • στον Δήμο Δέλτα, η περιοχή των Δημοτικών Κοινοτήτων Διαβατών, Νέας Μαγνησίας, Ανατολικού και της Τοπικής Κοινότητας Βραχιάς
 
 
Βλέπε πληροφορίες για Δήμο Ωραιοκάστρου στην διεύθυνση:  
http://www.aneth.gr/Leader4/Prok_2/Enim_Ekd_2h_Prok_Xortiati_Oraiokastrou.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: