Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πρωτομαγιά Ωραιόκαστρο 2011


Κάτι ετοιμάζεται φέτος για την Πρωτομαγιά στο Ωραιόκαστρο...
Σύντομα θα δοθούν λεπτομέρειες

Την περσυνή χρονιά "Πρωτομαγιά 2010"
Στη νέα «όαση δροσιάς», που διαμορφώθηκε στη θέση της παλιάς χωματερής του Ωραιοκάστρου, γιόρτασαν την Πρωτομαγιά οι Ωραιοκαστρίτες το 2010.
Για το Σάββατο ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Πολιτιστικός Οργανισμός είχαν προετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και πλούσια εδέσματα. Η εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς είχε φιλοξενηθεί στον χώρο της λίμνης – φράγματος του Ωραιοκάστρου.

Η τεράστια έκταση των περίπου εξήντα στρεμμάτων, στην οποία μέχρι και πριν από λίγα χρόνια υπήρχε η παλιά χωματερή του Ωραιοκάστρου, με τη φροντίδα του Δήμου και της αρμόδιας Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου έχει πλέον μετατραπεί σε έναν μοναδικό πνεύμονα πρασίνου, ο οποίος ξεχωρίζει για το απαράμιλλο κάλλος του, αλλά και για τις τεράστιες δυνατότητες αναψυχής και ξεκούρασης που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Στην έκταση αυτή έγιναν από το Δήμο εκτεταμένες δενδροφυτεύσεις με την τοποθέτηση 3.000 και πλέον δέντρων διαφόρων ειδών, εγκαταστάθηκε φωτισμός και τοποθετήθηκαν καθιστικά για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.Μέχρι και ψαράδες βρήκαμε στο πάρκο όταν επισκεφτήκαμε πρόσφατα οι οποίοι δεν δώσανε καμία σημασία στην πινακίδα (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: