Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ο Αγώνας μεγαλώνει και συνεχίζεται ακάθεκτος.


8η Φερουαρίου 2016. 
 Κι ενώ όλοι άρχισαν να ζητούν το κεφάλι του Τσίπρα φωνάζοντας "ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ" άσε την καρέκλα, η Κυβέρνηση κάνει πως δεν ακούει.
Βάζουν τις γυναίκες πολιτικούς να βαίνουν στα κανάλια των ΜΜΕ και να φωνάζουν και να τσιρίζουν και να ξεφτελίζονται νομίζοντας ότι έτσι προσπαθούν να σπιλώσουν τον αγώνα των Αγροτών.
Με τίποτα δεν πιστεύουν ότι μετά τόσο εκβιασμό, ψεκάσματα και φόβο κάποιοι άρχισαν να ξεσηκώνονται από τος καναπέδες. Νόμιζαν ότι ήταν ήσυχοι και ότι το θέμα το είχαν λύσει με τους αροψεκασμούς τους είχαν όλους ελεγχόμενους και κουλαρισμένους. Πίστεψαν ότι οι Έλληνες έχουν παραλύσει σε κορμί και ψυχή και μυαλό. Οι βολεμένοι άρχισαν να ενοχλούνται ότι θα ξεβολευτούν, ότι δεν θα δείξουν το καλό πρόσωπο τους με τη γλώσσα έξω να γλύφει και να αφήνει τα σάλια πάνω στους πολιτικούς και στο δρόμο τους. Η σπίθα πήρε, και η φωτιά θεριεύει, κι αν πέφτει ξύλο και πέσει και λίγο αίμα καλό θα μας κάνει γιατί ο αγώνας ποτίζεται πάντα με αίμα για να μεγαλώσει και να θεριέψει.Το αίμα και το ξύλο θα ξεσηκώσει περισσότερους. Κατηγορούν τους Αγρότες ότι δεν έχουν αιτήματα, για να τους στήσουν στον τοίχο, και να τους βάλουν απέναντι στους άλλους επαγγελματίες. Το σύστημα είναι ένα και είναι ένοχο. Πάντα προσπαθούν την ΔΙΑΣΠΑΣΗ για να μην μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.
Ο Τσίπρας κρύβεται.
Αυτοί που έχουν λίγο φιλότιμο κρύβονται και αυτοί, δεν κυκλοφορούν έξω γιατί ξέρουν ότι θα πυροδοτήσουν από κράξιμο εώς λιθοβολισμό. Κλείνονται μέσα σε αίθουσες και τα κινητά και τα i-pad δουλεύουν ασαμάτητα παίρνουν εντολές τι να κάνουν, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Παίρνουν εντολές από τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τους, δεν ξέρουν όμως ότι ο λαός δεν δέχεται άλλα αφεντικά.
Σε τόσους αιώνες δεν έχει μείνει κράτος και αυτοκρατορία που οι Έλληνες δεν πάτησαν και δεν κατέκτησαν για αυτό τους φοβούνται, για αυτό τους τρέμουν, δεν τους θέλουν ενωμένους.
Κι όσοι δεν θέλετε να το καταλάβετε και να αγωνιστείτε είναι γιατί απλά είστε ΥΒΡΙΔΙΑ δεν έχετε ελληνικό αίμα, δεν τρέχει στις φλέβες σας το αίμα του Αλέξανδρου...


ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
1)Αφορολόγητο στις 12 χιλιάδες κατ άτομο. Στο συγκεκριμένο θέμα «έκανε πίσω» το μπλόκο Νίκαιας το οποίο είχε θέσει ως αίτημα τις 30 χιλιάδες αφορολόγητο αλλά όχι «ατομικό», «οικογενειακά» προκειμένου να υπάρξει κοινή συνισταμένη στην διατύπωση των αιτημάτων.
2)Επίσης ζητούν απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού αλλά και κατάργηση φορολογικών μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα για τον κλάδο, όπως επίσης και των τεκμηρίων διαβίωσης.
3)Αφορολόγητο πετρέλαιο και κατάργηση του ΦΠΑ για τα αγροτικά μέσα και εφόδια
4)Ρύθμιση των κόκκινων δανείων ώστε να μην κατασχεθούν σπίτια.
5)Να μην ισχύσει η φορολογία σε κρασί και τσίπουρο.

Τι το παράλογο, ότι έχουν και τα αδέλφια μας σε όλη την ΕΕ για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί και να επιβιώσουν.
Ποιο είναι το παράλογο λοιπόν και πως βγαίνουν όλες αυτές οι άχρηστες που πήραν δύναμη μέσα από τους Αγρότες να κάνουν κριτική; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: