Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τελικά έκανα την Διαφήμιση που έπρεπε για να κοιμάμαι ήσυχος ότι θα με βρουν στο Ωραιόκαστρο


Αγαπητοί μου φίλοι Ωραιοκαστρίτες,
Είμαστε στο τέλος του Επαγγελματικού Οδηγού Ωαιοκάστρου 2014(σε έντυπη μορφή).
Κλείνουμε το φύλλο τέλος Μάρτη, για όσους θέλουν να συμμετέχουν.
Ο Οδηγός θα μοιραστεί σε 8.000 αντίτυπα σε όλο το διευρυμένο Δήμο αρχές Απριλίου και όσοι συμμετείχαν θα έχουν και Δωρεάν καταχώρηση στο διαδύκτιο.
Πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι κάνατε την διαφημιση που έπρεπε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και να αντιδράσετε στην κρίση.
Κάποιοι κοιμούνται ήσυχοι γιατί κάνανε ΔΩΡΕΑΝ στο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Αναρωτόμαστε αν μπήκαν μέσα σε αυτή τη δωρεάν σελίδα η οποία κάνει να κατεβεί πολύ ώρα, και είναι από κάποιο πρότζεκτ ενός  ΚΕΚ και έχει όλη τη Θεσσαλονίκη, όμως για να βρει κάποιος την επιχείρηση σας θα πρέπει να έχει άπειρη υπομονή και γερά νεύρα.
Όποιος  ψάχνει μια επιχείρηση διαλέγει πάντα από τις μηχανές αναζήτησης ότι βγαίνει στην 1η σελίδα σπάνια προχωρά σε 3η - 4η σελίδα.
Δεν θα πω πολλά απλά θα πρέπει οι ίδιοι να δοκιμάσετε χτυπώντας το όνομα σας, αν βγαίνετε, πότε βγαίνετε και σε ποια σειρά βρίσκεστε. Έτσι μπορείτε να μας τσεκάρετε και να δείτε ότι προσφέραμε πάρα πολλά με ελάχιστα χρήματα, πραγματικά δώσαμε πολλά για να σας βοηθήσουμε σε εποχές κρίσης.Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς χρησιμοποιείτε το facebook για να κάνετε την προβολή σας όμως το F/B δεν είναι ότι καλύτερο για έναν επιχειρηματία.
Καλή η συγκέντρωση των στοιχείων απο το Δήμο αλλά ίσως δεν ήταν αυτό που χρειάζεστε ως επιχειρηματίες την δεδομένη στιγμή.
Καλό και το facebook αλλά δεν δείχνει επαγγελματισμό

Το ιντερνετ είναι ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ --> γρήγορη κανείς δεν έχει την υπομονή να κάθεται ώρες ατελειώτες να κατεβάσει σελίδες και να ψάξει αράδες αμέτρητες.

Επίσης βρήκαμε ανταγωνισμό από πολλά έντυπα εφημερίδες κλπ που εκδίδονται αυτή τη στιγμή λόγο εκλογών.
Λογο εκλογών εκδίδονται, και μπορείτε να τα βρείτε σε κάποια καταστήματα και θα τα πάρουν κάποιοι από εσάς αλλά όχι όλοι.  Δεν είναι στοχευμένη διαφήμιση αυτή.
Δεν θα πάνε πόρτα πόρτα σε όλα τα σπίτια.
Τέλος δεν πρέπει να πιστέψουμε ούτε στιγμή ότι με ένα έντυπο ή με μια φορά,κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο ανταγωνισμός δεν σταματά ποτέ, και όλοι πρέπει να κινητοποιηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα που βρίσκεται εκεί στην ανηφόρα, και μόνο οι πολλοί προπονημένοι θα φτάσουν στο τέρμα...

Ο επόμενος οδηγός Ωραιοκάστρου 2015 ξεκινά από τον Σεπτέμβριο του έτους μας, και για όσους θελουν να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή απευθυνθείτε στο zevs2013ltd@yahoo.gr.
Δυστηχώς το Ωραιόκαστρο είναι πολύ απλωμένο και θέλει πολλές ώρες εργασίας όχι μόνο για να το στήσουμε, αλλά και για να το διανείμουμε.
Με το να μοιραζόμαστε όμως τα έξοδα πολλές επιχειρήσεις μαζί, καταφέρνουμε να μπούμε στο κάθε σπίτι του Δήμου μας, και να κρατήσουμε το πελατολόγιο μας ζωντανό.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: