Πλένετε τις ντομάτες της αρεσκείας σας, και τις τοποθετείτε στο βάζο με λίγο σκόρδο, σέλινο, άνηθο
Ετοιμάστε Άλμη σας
Σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετείστε
1,5 φλιτζάνια ξύδι μήλου μηλίτη
1,5 φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό
2 κουταλιές αλάτι
ζάχαρη 2 κουταλιές
4-8 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
πρέζα κόλιανδρο
4-6 κόκκους πιπεριού
λίγους σπόρους μουστάρδας
Φέρετε το μίγμα σε βρασμό για 3-5 λεπτά. Μόλις κρυώσει
Ρίξτε το άλμη σε βάζα σας πάνω από τις ντομάτες. Είναι αρκετό για περίπου 3, ίσως 4 ποτήρια ανάλογα με το πόσο εξατμίζεται
Ετοιμάστε Άλμη σας
Σε μια μικρή κατσαρόλα τοποθετείστε
1,5 φλιτζάνια ξύδι μήλου μηλίτη
1,5 φλιτζάνια φιλτραρισμένο νερό
2 κουταλιές αλάτι
ζάχαρη 2 κουταλιές
4-8 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε φέτες
πρέζα κόλιανδρο
4-6 κόκκους πιπεριού
λίγους σπόρους μουστάρδας
Φέρετε το μίγμα σε βρασμό για 3-5 λεπτά. Μόλις κρυώσει
Ρίξτε το άλμη σε βάζα σας πάνω από τις ντομάτες. Είναι αρκετό για περίπου 3, ίσως 4 ποτήρια ανάλογα με το πόσο εξατμίζεται
Σπόροι από ντόπιες ποικιλλίες για τουρσί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου