Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

EΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ πλήρωσαν 4.000.000 το χαράτσι της κυβέρνησης μέσο Δ.Ε.Η. και η κυβέρνηση μας λέει ότι είναι μία χούφτα μόνο!!!


Ακόμα πήγα 3 φορές στη ΔΕΗ και Εφορία για να κάνω αίτημα για μείωση του φόρου χαράτσι λόγου ανεργίας. Λόγο της μεγάλης κινητικότητας η προισταμένη  μας έδιωξε ευγενικά καθοδηγώντας μας να κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά και το υπουργείο θα μας απαντήσει άμμεσα χωρίς ταλαιπωρία.

Φίλοι μου προσπάθησα μια ολόκληρη μέρα να κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση μέσω taxis.net.gr
Αφού συμπλήρωσα την φόρμα δεν καταχωρείται η αίτηση και μου βγάζει ότι δίνω λάθος τον αριθμό παροχής του ρεύματος μου. Και αναρωτιέμαι όταν δεν σου δίνει το σύστημα το δικαίωμα να κάνεις λάθος, πως αυτοί γνωρίζουν ότι είναι λάθος ο αριθμός.
Το συμπέρασμα είναι ότι κι εκεί κάποιο λάκκο έχει η .....
και η ταλαιπωρία συνεχίζεται σε δημόσιες υπηρεσίες.
Επίσης υπάρχουν καταγγελίες που ενώ το ρεύμα είναι κομμένο από τον Οκτώβριο οι δόσεις εξακολουθούν να πηγαίνουν μέσω των λογαριασμών.

Άλλοι μας καταγγέλουν ότι ενώ έδωσαν εντολή στην ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα, ο υπάλληλος εκείνη την στιγμή τους έδωσε ένα χαρτί το οποίο ήταν ανάλυση λογαριασμού και έφυγαν ευχαριστημένοι που θα γλιτώσουν το χαράτσι. Το χαράτσι όμως ήρθε και ήταν υπέρογκο. Όταν πήγαν στην ΔΕΗ ανακάλυψαν ότι το ρεύμα δεν κόπηκε ποτέ και δεν είχαν και τίποτα στα χέρια τους για να αποδείξουν ότι το έκοψαν.

Αχ Ελλάδα το Μεγαλείο σου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: