Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!

Το Συντονιστικό του Δήμου, Φορέων και Κατοίκων Ωραιοκάστρου καλεί όλους τους κατοίκους -καθώς και συμπολίτες από άλλες περιοχές- στην παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στην Αισώπου (Βαρδάρη) την Δευτέρα 30/1/12 στις 11.00 πμ.
Δεν υπάρχει γωνιά της Ελλάδας, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τα Χανιά και το Ηράκλειο που να μην έχει δημιουργηθεί κάποια κίνηση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ αλλά και για πιο συγκεκριμένα προβλήματα που αφορούν τον κάθε τόπο ή χώρο δουλειάς. Ο καθένας μας, με το μερτικό του, στον αγώνα για την αξιοπρέπεια και το μέλλον συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.
Στο Ωραιόκαστρο, μετά την συγκρότηση του «συντονιστικού του Δήμου, φορέων και κατοίκων» έγιναν πέντε λαϊκές συνελεύσεις σε πέντε δημοτικές ενότητες, μία κινητοποίηση στην ΔΕΗ (Αισώπου) και μία στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης – όπου ακολούθησε και πορεία. Ο αριθμός των λογαριασμών που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ-στο Δήμο Ωραιοκάστρου- ξεπέρασε τους 650 και συνεχίζουμε.
Γνωρίζουμε ότι μπροστά μας ο δρόμος είναι και μακρύς και δύσκολος. Το ορμητικό ποτάμι της οργής όμως ήδη φτιάχνεται από τα μικρά ρυάκια της αντίστασης και του αγώνα του λαού μας ,όπου υπάρχουν και όπως εκφράζονται σήμερα.
Ο φανερός εχθρός σε αυτή τη διαδρομή είναι το κράτος και η τρόικα. Υπάρχουν όμως και δευτερεύουσες πλευρές που γίνονται κυρίαρχες όταν κάποιοι θεωρούν ότι χάνουν το ιδιοτελές παιχνίδι τους και ολοφάνερα κατευθύνουν όλη τους την ενέργεια στην υπονόμευση της συλλογικής προσπάθειας με κάθε είδους συκοφαντίες, λασπολογίες, μείωση της αξίας των όσων πετύχαμε μέχρι τώρα και του αγώνα συνολικά. Πιστεύουμε πως η απάντηση σ’ αυτή την τυχοδιωκτική συμπεριφορά έχει δοθεί και θα συνεχίσει να δίνεται από την ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή όλο και περισσότερων συμπολιτών μας.
ΔΕΥΤΕΡΑ 30/1/12 ΣΤΙΣ 11.00 πμ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ  (ΑΙΣΩΠΟΥ – ΒΑΡΔΑΡΗ)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: