Ποικιλίες γαλλικών κρεμμυδιών
- Echalote Grise Το φημισμένο "γκρι κρεμμύδι". Το χακί χρωματισμένο κρεμμύδι σπάνια εμφανίζεται στη Βρετανία Ένα γκουρμέ κρεμμύδι βραβευμένο στη γαλλική κουζίνα με την έντονη και συμπυκνωμένη γεύση του. Αυτό είναι το διεθνές σεφ διάσημο κρεμμύδι "μπανάνα", αλλά καθώς όλα τα γαλλικά κρεμμύδια έχουν το σχήμα αυτό έχει γίνει ένα γενικό όνομα. Προέρχεται από το Καζακστάν.
Στη μητρική του Γαλλία, η Griselle έχει τη φήμη ότι είναι η καλύτερη γεύση όλων των κρεμμυδιών με μια ισχυρή πικάντικη γεύση που δεν θα σας απογοητεύσει. Καλύτερα φυτευμένο από τον Οκτώβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, πολλαπλασιάζεται καλά για να δώσει μια καλή σοδειά μακρών, γκρίζων βολβών με γκρι δέρμα.
Η νέα γαλλική φυλή Jermor, είναι ένα πραγματικό γαλλικό κρεμμύδι "longue".
Ποικιλίες γαλλικών κρεμμυδιών - Mikor Πιο στρογγυλό σχήμα βολβού από το Jermor, με πιο κοκκινωπό χαλκό δέρμα με τραγανή λευκή, ροζ σάρκα. Ένα βασικό συστατικό στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα. Εξαιρετικές ιδιότητες αποθήκευσης.
Ποικιλίες γαλλικών κρεμμυδιών - Pesandor Οι κλασικοί γαλλικοί λαμπτήρες longue, απαραίτητοι για τη γαλλική κουζίνα και οι μακρύι, λεπτοί βολβοί είναι ιδανικοί για φέτες σε σαλάτες
Το κάθε κρεμμυδάκι σαλλοτ κάνει σετ από βολβούς. Το κάθε σετ μπορεί να δώσει 4-6κρεμμύδια αλλά υπάρχει και ρεκορ να έχει δώσει 20 τεμάχια. Βέβαια αυτό δεν ξέρουμε από τι εξαρτάται. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε 2-8 βαθμούς τα κρεμμύδια αυτά διατηρούνται 8-9 μήνες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου