Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Α-Ω ΤΟ ΒΙΑΓΚΡΑ της Φύσης λέγεται ΜΑΚΑ. Ποιες είναι οι ιδιότητες του και πως καλλιεργείται



ΜΑΚΑ (Maca) – Η… φαρμακαποθήκη της φύσης! Λειτουργεί ως τονωτικό του οργανισμού και συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής και της δύναμης.

Τι Είναι η Περουβιανή Μάκα (Maca)

Η μάκα (maca) (κοινή ονομασία για το Lepidium Meyenii), που είναι γνωστή από την εποχή των Ίνκας, ευδοκιμεί σε υψόμετρο 3.750-4.350 μέτρων και στις δύσκολες κλιματικές συνθήκες των Περουβιανών Άνδεων (φτωχό έδαφος και ψυχρό κλίμα) και ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών.
Οι Ίνκας τη χρησιμοποιούσαν σε θρησκευτικές τελετές και την έδιναν, ως τονωτικό, στους στρατιώτες, πριν τη μάχη.
Αποτελεί αγαπημένο συμπλήρωμα στους ωμοφάγους, στους χορτοφάγους, στους αθλητές, καθώς λειτουργεί ως τονωτικό του οργανισμού και συμβάλλει στην αύξηση της αντοχής και της δύναμης.
Επίσης, συμβάλλει και στην αντιμετώπιση προβλημάτων στυτικής δυσλειτουργίας.
Η maca αποξηραίνεται με φυσική διαδικασία και αλέθεται σε συγκεκριμένες συνθήκες και με ειδικές προδιαγραφές, με στόχο τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών.

H ρίζα από το Περού υποστηρίζει και ενισχύει την ενδοκρινική λειτουργία, δηλαδή τη λειτουργία των αδένων. Συμβάλλει στη ρύθμιση των ορμονών που σχετίζονται με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική διάθεση, την πέψη και την ενέργεια του οργανισμού.


Ενέργεια και ευεξία

Η maca αυξάνει σημαντικά την ενέργεια, την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού. Οι ιδιότητες αυτές είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για τον σύγχρονο άνθρωπο που προσπαθεί να ανταπεξέλθει τόσο στις πνευματικές όσο και στις προσωπικές του υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η μοναδική αυτή υπερτροφή σταθεροποιεί τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού και τονώνει τη βιοχημική δράση του! Έτσι, είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, νιώθοντας ενέργεια και ευεξία!

Πως θα το καλλιεργήσετε και που θα βρείτε σπόρους πληροφορίες στο
www.sporosbank.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: