Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ

Τρίκαλα: Συνέλαβαν για χρέος 300 ευρώ μια 70χρονη καρκινοπαθή

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, αστυνομικοί συνέλαβαν την καρκινοπαθή, εκτελώντας ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εδώ και 7 χρόνια για οφειλή ύψους 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ.
Η 70χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων και μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες που θα οδηγούσαν την γυναίκα στο κρατητήριο...

8 συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο

Οχτώ συλλήψεις πραγματοποίησαν κατά το διήμερο 3 και 4 Απριλίου οι υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες για χρέη προς το Δημόσιο, είναι γνωστοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ψυχαγωγικών θεαμάτων αλλά και στον ταξιδιωτικό τομέα.

Σύλληψη για μη απόδοση ΦΠΑ
Συνελήφθη χθες στην Αρτα ένας 50χρονος, για μη απόδοση Φ.Π.Α. Σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος γιατί δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο Φ.Π.Α. συνολικού ύψους 18.162,40 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας....

Λιβαδειά: 82χρονος συνταξιούχος χρωστούσε 700.000 στο Δημόσιο
Συνελήφθη στην Λιβαδειά Βοιωτίας 82χρονος συνταξιούχος, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας πλαστικών ειδών - βυτίων, με έδρα τη Λιβαδειά, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 698.104,70 ευρώ.

Σύλληψη ηλικιωμένου για χρέη σήμερα στην Τρίπολη

Σε βάρος του 77χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 107.373,01 ευρώ.
 Ο 77χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο.

Στον εισαγγελέα 70χρονος για οφειλές στο Δημόσιο

Τα χρέη του ανέρχονται στα 115.000 ευρώ Ένας 70χρονος άνδρας συνελήφθη στο Βαθύ της Σάμου, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σάμου και της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 70χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 115.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: