Πως θα ξεκινήσω να οργανώσω το κελάρι μου.
Θα χρειαστουμε οπωσδήποτε γυαλινα βαζάκια και καπάκια, μπουκάλια για κοσερβοποίηση.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε σάλτσες, φρούτα αποξηραμένα ή κομπόστες, ελιές.
Ένα βαρελι ξύλινο 50 κιλών (praktiker 37,00 euro) για τυρί
Ένα βαρέλι δρυινο για κρασιί 50lt (praktiker 110,00 euro)
Πετρογκάζ με 2 μποτίλες αερίου για ώρα ανάγκης
Γκαζόλαμπα ή Λάμπα λαδιού
Επίσης δεν πρέπει να λείπει απο το κελάρι σας
Θα χρειαστουμε οπωσδήποτε γυαλινα βαζάκια και καπάκια, μπουκάλια για κοσερβοποίηση.
Μπορείτε να αποθηκεύσετε σάλτσες, φρούτα αποξηραμένα ή κομπόστες, ελιές.
Ένα βαρελι ξύλινο 50 κιλών (praktiker 37,00 euro) για τυρί
Ένα βαρέλι δρυινο για κρασιί 50lt (praktiker 110,00 euro)
Πετρογκάζ με 2 μποτίλες αερίου για ώρα ανάγκης
Γκαζόλαμπα ή Λάμπα λαδιού
Επίσης δεν πρέπει να λείπει απο το κελάρι σας
- Αλάτι χοντρό.
- Θειάφι γιά νά αποξηραίνετε φρούτα
- Ξύδι. Αγοράστε ένα - δύο κιβώτια μέ δίλιτρες μπουκάλες.
- Καρυκεύματα
- Μαγειρική σόδα
- Μαγιά ξηρη
- Σακκούλες αποθήκευσης τροφίμων (γιά ψυγείο καί αεροστεγείς).
- Αλουμινόχαρτο. Νά αγοράσετε πολλά ρολλά. Έχει 101 χρήσεις, καί μία από αυτές είναι οί πρόχειροι ηλιακοί φούρνοι.
- Μεγάλες σακκούλες
- Ντενεκέδες μεταλικούς μεγάλους 5-10 κομμάτια
- Μπουκάλα πλαστικά νερού ή αναψυκτικού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου