ΥΛΙΚΑ
1/4 κούπας κορν-φλαουερ
1,5 κούπα νερό
1,5 κούπ ζάχαρη
1,5 κουταλιά σούπας χυμό φρούτου
1κουταλιά σούπας λεμόνι
άχνη για πασπάλισμα
Ρίχνουμε όλο τα υλικά πλην του φρούτου σε κατσαρόλα και τα βράζουμε για 5-7λπετά προσθέτουμε το φρούτο και το σιγοβράζουμε ανακατεύοντας για 40λεπτά.
Αφού πασπαλίσουμε ένα ταψάκι με κορν-φλαουερ για να μην κολήσει ρίχνουμε το μείγμα και το αφήνουμε να κρυώσει. πασπαλίζουμε και απο πάνω με κορν-φλαουερ. Τέλος κόβουμε κύβους και πασπαλίζουμε με άχνη.
Χρησιμοποιείστε όποιο φρούτο θέλετε αλλά σαν το τριαντάφυλο δεν έχει. εκεί θα χρησιμοποιήσετε αρωμα τριαντάφυλο. Μπορείτε να βάλετε μέσα και ξηρούς καρπούς.
Είναι το ιδανικό συνοδευτικό με τον ελληνικό καφέ σας ή κρασάκι, ή ρακί ή σαμπάνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου