Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Α-Ω Γιατί ο δήμος Ωραιοκαστρου είναι ο πιο καθυστερημένος Δημος στη Θεσσαλονίκη

 

Έχω την τύχη να έχω ζήσει στο Δήμο Παύλου Μελά έξι έτη και ανακάλυψα πόσο πίσω είναι ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε πολλά θέματα οργάνωσης. Αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης δεν μπορείς να έχεις και άποψη.

Από άλλο Δήμο χάσαμε ένα μεγάλο έργο που θα γινόταν στο Ωραιόκαστρο το Αντικαρκινικό νοσοκομείο Παίδων που θα γινόταν στην περιοχή του Τιταν. Μια μεγάλη ΉΤΤΑ που πρέπει να γραφτεί στο βιογραφικό του Δημάρχου έχει υποστεί το Ωραιοκάστρο και όλοι σιωπούν το ξέχασαν έτσι απλά. Το κρύψαμε κάτω απο το χαλί όπως και πολλά άλλα.

Δεν το πήραμε ως Δήμος γιατί δεν είχε εύκολη πρόσβαση προς τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι Διοικούσα Αρχή δεν σκέφτηκε να φτιάξει αυτή την πρόσβαση. Δεν τους είπε κανείς ότι για να πάρεις ένα μεγάλο ΕΡΓΟ πρέπει να δημιουργήσεις συνθήκες. Αυτό μόνον κάποιος που κυνηγά δουλειές και προγράμματα ξέρει να τα διεκδικήσει, μόνον κάποιος που είναι στο ελεύθερο επαγγελμα.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου για όσους εργάζονται με συμβάσεις δουλείας σε αυτόν είναι ο  πιο κακοπληρωτής Δήμος, χρόνια τώρα και αυτό οφείλεται στην ανοργανωσιά, δεν ελέγχει κανείς τους Δημοτικούς Υπαλλήλους ο καθείς μέσα σε αυτό το Δήμο κάνει ότι γουστάρει. Δεν μεριμνεί να κάνει σωστά την εργασία του και αφήνει στο έλεος απλήρωτους τους συμβασιούχους. Κανένας δεν σκέφτεται τον διπλανό, κανένας δεν μπαίνει στη θέση του άλλου.

Δεν μιλώ για όλους, υπάρχουν και άτομα που είναι σοβαρά και έχουν από μόνοι τους την ευθύνη για το πως πρέπει να είναι στην δουλειά τους σοβαροί και υπεύθυνοι αλλά είναι λίγοι.

Όταν κάποτε βγήκε η αξιολογηση των Υπαλλήλων τότε όλοι έτρεχαν σαν τα ποντίκια σε ένα καράβι που χάνονταν... 


Ανεπίτρεπτο φυσικά και όμως γίνεται!

Όσο ήταν ο κόβιτ και οι καραντίνες περίμενες μέρες να κλείσεις ραντεβού για να πάρεις ένα χαρτί.

Πέρασε αυτή η μαύρη περίοδος που όλους μας άφησε σημάδια γέμισαν τα Κοιμητήρια μας και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι κράτησαν το ίδιο σενάριο εργασίας. 

Θα κλείσετε ραντεβού για να πάρετε ένα χαρτί και θα εξυπηρετηθείτε όταν εμείς θέλουμε.

Σε ποιο Δήμο γίνεται αυτό; Σε κανέναν πιστέψτε με!

Γίνεται όμως στο Δήμο του κ. Τσακίρη.

Θέλουμε ένα Δήμο ανθρώπινο και εξυπηρετικό και νομίζω το θέλετε και εσείς μαζί μας.

Από το Δήμο Ωραιοκάστρου λείπει ένας ΕΜΠΕΙΡΟΣ συντονιστής άνθρωπος που έχει εργαστεί σε ελεύθερο επάγγελμα, ένας Άντρας που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου και ξέρει να αγωνίζεται. Έχει ΕΝΣΗΜΑ εργασίας έχει φάει τα νιάτα του στην Οργάνωση και στο Μανατζάρισμα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Από το Δήμο Ωραιοκάστρου λείπει κάποιος που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να πάρει μια επιχείρηση που βουλιάζει και να την απογειώσει, να τη σώσει από το γκρεμό.

Από το Δήμο Ωραιοκάστρου λείπει ένας ΠΑΝΤΕΛΗΣ όχι  όμως Τσακίρης αλλά Σκαρλάτος.

Εμείς όλοι μαζί θα φέρουμε την αλλαγή με την βοήθεια σας και θα δώσουμε ΑΝΑΣΑ σε αυτό τον Τόπο.

 


Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Υποψήφια Δημ. Σύμβουλος Ωραιοκάστρου



Δεν υπάρχουν σχόλια: