ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582
Εμείς φροντίζουμε για εσάς τη΄. 6907860582

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Α-Ω Πέφτουν οι μάσκες του Κουρουπλή και του ΣΥΡΙΖΑ.Φόρους σε υποψήφιους καρκινοπαθής να πληρώνουν το 50% της θεραπείας τους

Υποχρεωτικές σκοπεύει να καταστήσει για όλους τους Ελληνες και τις Ελληνίδες τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιφυλάσσοντας τσουχτερό «πέναλτι» στους αμελείς πολίτες, οι οποίοι θα παραλείπουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ-απ.

Αφού έκοψαν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, αφού έφαγαν τα λεφτά απο τα Ασφαλιστικά μας Ταμεία οι Ελληνες Πολιτικοί τώρα θα αρχίσουν να φορλογούν και τις αρρώστιες.
Από έναν ΤΥΦΛΟ περιμέναμε πολύ περισσότερη ευαισθησία, αλλά μάλλον κάναμε και εκεί λάθος. 
 
Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», και θα θέσει σε διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς αφορά τη μαστογραφία και το τεστ pap για τις γυναίκες, το PSA (προστατικό αντιγόνο) και την κλινική εξέταση του προστάτη για τους άνδρες, ενώ και για τα δύο φύλα θα επιβληθεί η διενέργεια κολονοσκόπησης και τεστ κοπράνων.

Με τις εξετάσεις αυτές-που ξεκινούν σε συγκεκριμένη ηλικία και επαναλαμβάνονται με συγκεκριμένη συχνότητα (που θα καθοριστεί βάσει των επιστημονικών οδηγιών)-επιτυγχάνεται πρώιμη διάγνωση τεσσάρων νεοπλασματικών νοσημάτων τα οποία έχουν ήδη υψηλή συχνότητα εμφάνισης στην πατρίδα μας.

Πρόκειται για τους καρκίνους του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του προστάτη και του παχέος εντέρου για τους οποίους οι επιδημιολογικές μελέτες φανερώνουν πως επίκειται μεγάλη αύξηση εντός της προσεχούς 20ετίας, εξαιτίας του καπνίσματος και της κακής διατροφής.

Οπως εξηγεί ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», η πρόληψη του καρκίνου πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των πολιτών-κάτι που δεν ισχύει μέχρι σήμερα. «Σαν λαός είμαστε αμελείς σε ό,τι αφορά στην υγεία μας. Το αποδεικνύει το γεγονός πως πρόσφατα υλοποιήθηκε πρόγραμμα αντικαρκινικών εξετάσεων για 60.000 ωφελούμενους στο οποίο προσήλθαν να εξεταστούν μόλις 7.000 άτομα» λέει ο κ. Κουρουμπλής.

Και συνεχίζει: «Προσανατολιζόμαστε στο να θεσπίσουμε ως υποχρεωτικές τις προαναφερθείσες εξετάσεις και όσοι δεν είναι συνεπείς θα αντιμετωπίζουν ως ποινή την υποχρέωση να συμμετέχουν στο κόστος της νόσου, εφόσον αρρωστήσουν».

Η ποινή για την οποία μιλά ο υπουργός είναι δυσβάσταχτη, καθώς υπάρχει σκέψη να επωμίζεται ο αμελής πολίτης το 50% του κόστους της νόσου. Σημειώνεται πως η θεραπεία του καρκίνου ανέρχεται σε… χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και σχεδόν κανένας ασθενής δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιου είδους εξωφρενικά ποσά από τη τσέπη του.
Υποχρεωτικές έχει σκοπό να κάνει για όλους τους Έλληνες τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου, ο υπουργός Υγείας Παναγι’ώτης Κουρουμπλής.
Μάλιστα, επιφυλάσσει τσουχτερό πρόστιμο για όσους αμελήσουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τεσκ-απ.
Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο…
- See more at: http://www.ingossip.gr/lifestyle/114426-baria-prostima-se-osoys-den-kanoyn-exetaseis-gia-karkino?ref=yfp#sthash.ubCHiAHX.dpuf
Βαριά πρόστιμα σε όσους δεν κάνουν εξετάσεις για καρκίνο - See more at: http://www.ingossip.gr/lifestyle/114426-baria-prostima-se-osoys-den-kanoyn-exetaseis-gia-karkino?ref=yfp#sthash.ubCHiAHX.dpuf
Δημοσίευση σχολίου