Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην τοπική παρέλαση του Ωραιοκάστρου 28/10/2011




Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Ωραιοκάστρου Ενάντια στα Αντιλαϊκά Μέτρα, με την ηχηρή παρέμβασή της στην τοπική παρέλαση, κάλεσε το λαό του Ωραιοκάστρου να διαδηλώσει την οργή του για τη σκληρή επίθεση που βιώνει και να φωνάξει «ΟΧΙ» στη βάρβαρη πολιτική της Κυβέρνησης και της Τρόικας και στο ξεπούλημα της χώρας.
Μέλος της πρωτοβουλίας, με τη λήξη της παρέλασης τοπικών συλλόγων και σχολείων,  πήρε το κεντρικό μικρόφωνο απ’ όπου απευθύνονταν οι χαιρετισμοί και κάλεσε τον συγκεντρωμένο κόσμο σε αντίσταση και αγώνα, καθώς και να παραμείνει στο δρόμο και να διαδηλώσει. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που έφταναν στόμα με στόμα τα νέα, ότι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκατοντάδες κόσμου κατέκλυσαν τη Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και ματαίωσαν τη στρατιωτική παρέλαση!
Από τις διάφορες πόλεις της χώρας στάλθηκε ηχηρό μήνυμα, ας το καταλάβουν επιτέλους ότι ο λαός δε θα σκύψει το κεφάλι μπροστά στους σύγχρονους ντόπιους και ξένους δυνάστες. Δε θα δεχτεί τις παρελάσεις της υποκρισίας και την απονομή τιμών σε αυτούς που ξεπουλούν τη χώρα και το μέλλον των παιδιών του. Ο πραγματικός φόρος τιμής σε όσους αγωνίστηκαν το 1940 και έδωσαν τη ζωή τους για αυτόν εδώ τον τόπο, είναι οι μεγαλειώδεις εκδηλώσεις αντίστασης του αγωνιζόμενου λαού στο σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: