Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Καταρχήν θέλω να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας να μας μαζέψατε σήμερα εδώ , κινήσεις  που θα πρέπει να γίνονται πιο συχνά. Αυτό δείχνει ότι θέλετε να βοηθήσετε και να στηρίξετε τους επιχειρηματίες της πόλης μας .
Αλλά στην δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε   και την παρούσα στιγμή λόγω της ίδρυσης του νέου εμπορικού συλλόγου θεωρώ ότι είναι άκαιρη η συγκεντρωση αυτη. Παρόλα αυτά θα ήθελα (μια που δεν ρωτηθήκαμε ) να θέσω μερικούς προβληματισμούς και ερωτήματα .
Γιατί πιστεύετε ότι μπορειτέ να μας βοηθήσετε ?
Ξέρετε ποια είναι τα πραγματικά  προβλήματα των καταστηματαρχών του Ωραιόκαστρου?
Τι θα κάνετε με τα ενοίκια τους ?
Τι θα κάνετε με τα δάνεια  τους ?
Τι θα κάνετε με τις επιταγές των καταστηματαρχών ?
Τι θα κάνετε με τα μαγαζιά που κλείνουν ?
Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από εσάς όταν το 50% των δημοτικών σύμβουλων αλλά και ο ίδιος ο δήμος δεν είναι πελάτης μας ?
Το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορειτέ να κάνετε είναι να μας συμβουλεύεστε πριν κάνετε τέτοιες συγκεντρώσεις .
Παρόλα αυτά και αφού  προθυμοποιηθήκατε και  θέλετε  να βοηθήσετε  θεωρώ ότι κάθε βοήθεια από όπου και αν προέρχεται είναι πολύτιμη . Έτσι λοιπόν έχω κάποιες προτάσεις , που κατά την γνώμη μου μπορούν να συμβάλουν στην αναζωογόνηση  της αγοράς μας

1)      Χαρτογράφηση και  ανάρτηση στις εισόδους του δήμου,  τους δρόμους που βρίσκονται τα μαγαζιά των τοπικών αγορών
2)      διαφήμιση τον μαγαζιών παραχωρώντας  χώρο στο περιοδικό αλλά και σε σημεία στις εισόδους ,του ενιαίου δήμου μας.
3)      δημιουργία  χώρων  πάρκιν για τους πελατες μας , παρκομετρηση των γύρω δρόμων
4)      δημιουργία χώρων για τους ποδηλάτες , και καθαρισμός των πεζοδρόμιων ώστε να μπορούν να προχωρήσουν οι πεζοί και οι μαμάδες με τα καρότσια.
5)      Να πιέσετε και εσείς τον δήμο για την δημιουργία εσωτερικής συγκοινωνίας συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση των κάτοικων του ενιαίου δήμου μας,
6)      Να βοηθήσετε στην ενημέρωση όλων  των κάτοικων του δήμου μας για τις υπάρχουσες αγορές αλλά και το ωράριο τους.
7)      Συζήτηση ξεχωριστά με τους καταστηματάρχες των τετραγώνων της περιοχής μας . Διαφορετικά προβλήματα μπορούν να επισημανθούν στον κάθε δρόμο ξεχωριστά . ι
8)      Βγείτε έξω να νιώσετε και εσείς τα πραγματικά προβλήματα μας . (μαθατε  ότι τις τελευταίες εβδομάδες τα μπαράκια της πόλης μας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα (ειδικά Παρασκευή, Σάββατο ) και δεν μπορούν να δουλέψουν
                           
Τα υπόλοιπα προβλήματα πιστεύω ότι θα απασχολήσουν το  νέο εμπορικό σύλλογο , που με καλή συνεργασία  μαζί σας θα μπορέσουμε να τα λύσουμε.
Και με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι  Όσοι  επιθυμούν να εγγραφούν ως μελή ή   να δηλώσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Δ.Σ. πρέπει έως της 21/8/2011 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα μελή της προσωρινής επιτροπής.

Με εκτίμηση Γιώργος Νικόπουλος   
υποψήφιος για την προεδρία του 
εμπορικού συλλόγου ωραιοκαστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: