Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Γιατί αυτοκτονούν οι Ελληνες τώρα καθε μερα και πιο πολύ.


Γιατί οι μόνοι κυνηγημένοι μέσα στην ίδια τους μάλιστα την χώρα, είναι οι Έλληνες και αυτούς εξοντώνει οικονομικά και ηθικά η ελληνική κυβέρνηση. Μόνο οι Έλληνες τα πληρώνουν όλα και μόνο από τους Έλληνες αναζητούνται "θυσίες"... 
'Ολοι βρίζουν τους Έλληνες, όλοι έχουν στο μάτι τους Έλληνες.
Οι αλλοδαποί μέσα στην Ελλάδα τυγχάνουν μίας πολύ μυστηριώδους και περίεργης ασυλίας. Δεν τους ελέγχει ούτε τους κυνηγάει κανείς σε αντίθεση με τους Έλληνες, να συνεισφέρουν στα κοινά και στην οικονομία, δεν τους ζητάει κανείς να πληρώσουν το παραμικρό αλλά τα πάντα τους παρέχονται κυριολεκτικά εντελώς δωρεάν από αυτό το απίστευτα ξενολαγνικό και ανθελληνικό κράτος, ούτε καν τους αγγίζει κάποια υπεύθυνη κρατική αρχή  βλέποντας τους παντού να παρανομούν και να κερδίζουν μαύρο και αφορολόγητο χρήμα πολλών δις κάθε χρόνο οδηγώντας μας κάθε μέρα όλο και περισσότερο στην ολοκληρωτική καταστροφή και τον όλεθρο - αφανισμό!!!! 
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που μόνο Έλληνες βλέπουμε να αυτοκτονούν κάθε μέρα και ούτε έναν αλλοδαπό. Η χώρα αυτή έγινε η κόλαση των Ελλήνων και ο παράδεισος των αλλοδαπών. 
Πρέπει να σώσουμε την Πατρίδα από τους Μεσίτες, προδότες, από τους ξένους που την έβαλαν στο μάτι, από τα σόγια που μας κυβερνούν αιώνα ολόκληρο.
Οτιδήποτε άλλο μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο θάνατο και τον αφανισμό. Σκεφτείτε το καλά όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: