Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Η Κατασκήνωση ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ στη Σκιώνη προσκαλεί παιδιά από Γ Δημοτικού εώς Γ Γυμνασίου 12-22/8/2012 για την τελευταία περίοδο


«Αποστολή παιδιών του Δήμου σε
κατασκηνώσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2012»

Παρατείνονται οι εγγραφές για την κατασκήνωση "ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ" μέσω των προγραμμάτων του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο.
Έτσι μπορούν να γίνουν εγγραφές στις παραπάνω κατασκηνώσεις την Παρασκευή ,12ηΑυγούστου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 2374071710.
Η υπεύθυνη της κατασκήνωσης μας ενημέρωσε ότι στην περίπτωση που το πρόγραμμα του Δήμου έχει πληρότητα θα δεχτεί τα παιδιά με έκπτωση όση θα ήταν η συμμετοχή του Δήμου.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στην Ν. Σκιώνη με αθλητικές EXTREME GAMES δραστηριότητες, με βιωματικά εργαστήρια παράδοσης προγράμματα (θερισμός, αλωνισμός, άλεσμα, ζύμωμα ψωμιού, ψήσιμο, άρμεγμα, λανάρισμα, γνέσιμο, μασούρισμα, αργαλειός, κηπουρική, ελαιοτριβείο)
Η συγκεκριμένη κατασκήνωση ως μέλος της διεθνής λαογραφείας φιλοξενεί στο τέλος του Αυγούστου παραδοσιακά φεστιβάλ χορού και μουσικής ενώ η UNESCO έχει επιλέξει την συγκεκριμένη κατασκήνωση για φιλοξενία προγραμμάτων της.
Στην γιορτή γονέων οργανώνεται παράσταση "η πυρά" που είναι κάτι μοναδικό όπου όλη η κατασκήνωση παίζει θέατρο με παραδοσιακές στολές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: