Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Α-Ω Αφυπνιστείτε.Ζούμε σε μια ψευτικη πραγματηκότητα που δημιουργησαν κάποιοι για να ελέγχουν τα μυαλά μας.


Α-Ω ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ δείτε τι πραγματικά τρώτε.ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Πάει αρκετός καιρός τώρα που το μπλοκ αυτό άρχισε να σας προτρέπει να γυρίσετε στην ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, να τρώτε υγιεινά, ότι τις τροφές που σας υποδεικνύουν μέσω διαφημίσεων, αλλά απλές τροφές από τη φύση χωρίς φυτοφάρμακα.Τροφές που κατασκευάζετε μόνοι σας σαν αυτές που έτρωγαν οι γονείς σας και οι παππούδες σας, για να ζήσετε υγειής, και να παίρνετε την ωραία σας συνταξούλα. Γιατί για μας ένα είναι το ζητούμενο να ζήσουμε όσο πρέπει και όσο θέλει ο Θεός, και όχι όσο θέλουν "ΑΥΤΟΙ". Δεν θα προγραμματίσουν και την ημερομηνία λήξης μας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ για το τι τρώτε ακριβώς όταν ακούτε τις ωραίες διαφημίσεις που θα σας φέρουν υγεία, θα σας αδυνατίσουν και μπλα μπλα μπλα...

Είναι άλλη μια σοκαριστική αλήθεια για τα δημητριακά (και όχι μόνον)
Δεν θέλω να ισχυριστώ ούτε να πιστέψω πως όλα τα δημητριακά εμπεριέχουν τέτοια δηλητήρια όπως αυτό που κατέδειξε το βίντεο
Η αλήθεια είναι όμως πως είμαστε εκτεθειμένοι στο έλεος των ψυχοπαθών αφού δεν μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε τι προσλαμβάνουμε…
Το απλό αλλά επιστημονικό πείραμα που έκανε ο δρ. Λίβι, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών ή περιθώρια για άλλη εξήγηση. Είναι μια αδιάσειστη απόδειξη οτι οι πολυεθνικές, σας βάζουν στον οργανισμό, με τρόπο εγκληματικό, ύπουλα και φυσικά ερήμην σας, τοξικά υλικά του αργού (και βασανιστικού συχνά πυκνά) θανάτου…

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Α-Ω ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ... ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ... 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Καλλιόπη Σουφλή

 

https://justiceforgreece.files.wordpress.com/2016/05/sothropoylos-nikos-kaiphs-dhmhtrhs.jpg?w=400&h=228 

Την… κατάσταση στα χέρια τους πήραν 30 και πλέον κάτοικοι του Αιγίου, οι οποίοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας κάθε υπεύθυνο από πολιτικούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς, δημσιογράφους και τραπεζίτες, κατηγορώντας τους με στοιχεία για πραξικόπημα, δωσιλογισμό, προπαγάνδα υπέρ του εχθρού, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης και επικαλούμενοι το δεδικασμένο δικαστηρίων του 1944 αλλά και το άρθρο 120 του Συντάγματος.Στην Εισαγγελία Αιγίου κατατέθηκαν δύο μηνύσεις: Η πρώτη από περίπου 30 δημότες της Αιγιάλειας και η δεύτερη από έναν πολίτη. Όπως ανέφερε στο Protionline.gr ένας εκ των 30 μηνυτών, ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ΄΄αναμένουμε να ενεργοποιηθούν οι Εισαγγελείς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 

Η μήνυσή μας αφορά τη διάπραξη πραξικοπήματος και δωσιλογισμό και ζητούμε την καταδίκη των υπευθύνων πολιτικών, δικαστικών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων και τραπεζιτών, όπως απορρέει από το δεδικασμένο των δικαστηρίων 1944 και σύμφωνα με το άρθρο 120, βάσει του οποίου, η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε τρόπο και μέσον, εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία (στην προκειμένη περίπτωση, η οικονομική και ψυχολογική βία είναι εφάμιλλη της πολεμικής)΄΄.
Ζητούν την άμεση σύλληψη όλων των υπαιτίων
Σημειώνεται ότι οι μηνυτές επικαλούνται την άρνηση πληρωμής του χρέους της Ελλάδας επί Ιωάννη Μεταξά και τη δικαίωσή του στο διεθνές δικαστήριο, ενώ στρέφονται εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των αρχηγών των κομμάτων αλλά και κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, κατηγορώντας τους για κατάλυση του πολιτεύματος της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας, λειτουργώντας αντίθετα προς την απόφαση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου που δεν εφαρμόστηκε ποτέ. 

 Κλείνοντας την μηνυτήριο αναφορά, οι μηνύοντες ζητούν ακόμη την άμεση σύλληψη όλων των υπαιτίων, πρωταρχικώς του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «υπάρχει πλέον αποδεδειγμένη εσχάτη προδοσία και κατάλυση της Δημοκρατίας». Επιπλέον, ζητούν να ενεργηθεί η δίωξη και η σύλληψη της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γκουτζμάνη γιατί επί τρία χρόνια δεν ενεργεί τη δίωξη του Γιώργου Α. Παπανδρέου…
Όπως επισήμανε στo protionline.gr ο Δημήτρης Καΐπης που κατέθεσε την ατομική μήνυση, ΄΄βλέποντας την ψήφιση των μνημονίων, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, την απάτη των εκλογών οι οποίες είναι ψεύτικες όπως αποδεικνύεται στο δικόγραφο, βλέποντας εν τη πράξει την κατάλυση της Δημοκρατίας από τους πολιτικούς-όργανα των ξένων, ξεκινήσαμε πριν χρόνια αγώνες και με συμμετοχή σε μηνύσεις επί εσχάτη προδοσία οι οποίες, αν και είδαν το φως της δημοσιότητος, δεν κρίθηκαν εν τη πράξει, παρότι έχουν περάσει χρόνια.

 Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι έχουμε να κάνουμε με σύσταση συμμορίας εισαγγελέων, δικαστικών, πολιτικών, τραπεζιτών, με σκοπό την κατάλυση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και τον απόλυτο έλεγχο επάνω στους πολίτες, με το πρόσχημα της Δημοκρατίας, την εκποίηση κινητής και ακινήτου περιουσίας του ελληνικού λαού και την διάλυση και τον διαμελισμό της Ελλάδος. 


Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί και το άρθρο 120 του Συντάγματος έχει πλέον ενεργοποιηθεί. Προχωρήσαμε λοιπόν σε νέες μηνύσεις δημοσιοποιήσιμες, με τις οποίες ζητούμε το αυτονόητο. Να δικαστούν οι εγκληματίες εισαγγελείς-πολιτικοί και στη συνέχεια όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατάλυση του πολιτεύματος και τον εκβιασμό των πολιτών, ιδιαίτερα δε οι τραπεζίτες οι οποίοι υπεξαίρεσαν το τεράστιο ποσό των 233 δις ευρώ΄΄.
Κάλεσμα και σε άλλους πολίτες να κινητοποιηθούν

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς κάθε Έλληνα να συμμετάσχει στις μηνύσεις ή προσυπογράφοντάς τες ή τυπώνοντάς τες και καταθέτοντά τες σε κάθε τοπικό εισαγγελέα, πρωταρχικά όμως μελετώντας τες.
Επιπλέον, οι πολίτες έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να καταφύγουν στη ρωσική Πρεσβεία, ζητώντας από τον πρόεδρο Πούτιν, βοήθεια ως διωκώμενοι Έλληνες πολίτες από δωσιλογικές κυβερνήσεις και τις δικαστικές αρχές που δεν πράττουν το καθήκον τους, λειτουργώντας ανάλογα με τους Σύριους που ζήτησαν την άμεση επέμβαση της Ρωσίας για να σώσει τη χώρα τους. 

Όπως ανέφεραν, ΄΄στα πλαίσια του γεγονότος ότι ετρώθη η Δημοκρατία, προτιθέμεθα άμεσα να ζητήσουμε παρέμβαση και αρρωγή εκ φιλίων και ομοδόξων προς ημάς κρατών, πρωταρχικώς δε της Ρωσίας, το οποίο ως πολίτες θα πράξουμε και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν ας επικοινωνήσουν μαζί μας΄΄.
Καταλήγοντας, οι κ. Καΐπης και Σωτηρόπουλος, τόνισαν: ΄΄Έχουν κατατεθεί δε δύο μηνύσεις. Η μία είναι προς όλους τους υπευθύνους, συμπεριλαμβάνει και τον Άρειο Πάγο ως την κυρίως συνεργούσα αρχή στην κατάλυση του πολιτεύματος, όπερ εστι εσχάτη προδοσία, και η δεύτερη είναι εναντίον των Τσίπρα, Γκουτζαμάνη, Βούτση, στην οποίαν μπορεί όστις επιθυμεί να συμμετέχει και ήδη πολλοί ζητούν να μπουν τα ονόματά τους. 

Ως Έλληνες πολίτες γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πολίτευμα ως η Δημοκρατία και δεν πρόκειται κανέναν μα κανέναν να επιτρέψουμε την κατάλυσή της όπως και την επιχειρούμενη αλλοίωση του πληθυσμού ενθυμούμενοι καλώς το του Λεωνίδα, “ Ὦ ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι”΄΄.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Α-Ω Εξετάσεις 2016 ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δελτίο Τύπου
Αγαπητοί μαθητές/τριες ,

Η σκέψη  όλων μας  είναι στραμμένη σ’ εσάς, που δίνετε το δικό σας αγώνα για τη επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, ως κατάληξη μιας  προσπάθειας  η οποία αρχίσε πριν από 12 χρόνια και κορυφώΘηκε  με την προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.
Συμπαραστεκόμαστε στη κούραση  και στην αγωνία σας .Είναι ίσως η σημαντικότερη μάχη που έχετε δώσει μέχρι τώρα αλλά παράλληλα και μια απο τις πολλές που θα δώσετε στη ζωή σας, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και οι ευκαιρίες για να είναι  ισορροπημένη και ευτυχισμένη δεν αρχίζουν και τελειώνουν μόνο  με την επιτυχία σας στις φετινές εξετάσεις.
Με αισιοδοξία και στραμμένα τα μάτια στο μέλλον, να θυμάστε ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν και σας ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους σας , καλή επιτυχία σ'αυτόν τον αγώνα στον οποίο θα έχετε συμπαραστάτες , εμάς τους γονείς και τους καθηγητές σας , καλή δύναμη.


                      Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας


Αθανάσιος Τσολακίδης
Βασίλειος Ρούσης

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Α-Ω «Έκθεση Τοπικών Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Παράλληλες Εκδηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στα πλαίσια του Τριημέρου Αειφορίας στη Θεσσαλονίκη και του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα.


Ανοιχτή πρόσκληση
Η οργανωτική επιτροπή του Students for Sustainability” του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος, μαζί με τη Fair Trade Hellas σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην «Έκθεση Τοπικών Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Παράλληλες Εκδηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στα πλαίσια του Τριημέρου Αειφορίας στη Θεσσαλονίκη και του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το ίδρυμα Friedrich Ebert Stiftung της Αθήνας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και τους τοπικούς παραγωγούς, προωθώντας την κατανάλωση τροφίμων που έχουν παραχθεί κοντά στον τόπο διαμονής των καταναλωτών. Με αυτόν τον τρόπο η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να προμηθειτεί τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη και το δίκαιο εμπόριο.
Η εκδήλωση θα γίνει στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη), στις 22 Μαΐου 2016, από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. Παράλληλα, θα υπάρξουν πολλές δράσεις για πολίτες κάθε ηλικίας με παιχνίδια, δραστηριότητες και διαγωνισμούς.
Εαν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω e-mail: sfs@ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο: 6948561531 το αργότερο μέχρι 15 Μαϊου 2016.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Περισσότερες πληροφορίες για το Τριήμερο Αειφορίας μπορείτε να βρείτε στο: http://www.ihu.edu.gr/icsd/
Και για τη Fair Trade Hellas στο: http://fairtrade.gr/
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής IHU Students for Sustainability
Λιάνα Σαργκσιάν