Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Α-Ω Η Ευρώπη ετοιμάζεται σιωπηλά για κάτι πολύ κακό, περιμένουν πόλεμο?

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 1/9/2016  -  
Η γερμανική κυβέρνηση φαίνεται να προετοιμάζεται σιωπηλά για ένα μεγάλο κίνδυνο Στέλνουν προσκλήσεις στου γιατρούς να είναι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο

Σύμφωνα με την σέρβικη πύλη, δύο γιατροί έχουν αποκαλύψει ότι έλαβαν παραγγελίες, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν σε ένα στρατιωτικό κέντρο για να ξεκινήσουν  υπηρεσία  εντός 8 ημερών από την παραλαβή του ειδοποιητήριον, και προειδοποιώντας τους να μην το συζητήσουμε με κανέναν.

Οι προσκλήσεις ήρθαν πριν από μια εβδομάδα μετά η κυβέρνηση προειδοποίησε τους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης "για κίνδυνο που απειλεί την ύπαρξή τους».

Μία ημέρα αργότερα, η Τσεχική Δημοκρατία δήλωσε στους πολίτες της να αρχίσει "προετοιμάζεται για το χειρότερο."


 Πέντε ημέρες αργότερα, η κυβέρνηση της Φινλανδίας ξεκίνησε ήσυχα λέγοντάς τους πολίτες της, μέσω της κυβέρνησης και Δήμων,  να ξεκινήσουν αποθήκευση τροφίμων και νερού, για να προετοιμαστούν για κάτι κακό.

Τα Media έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ότι η Ρωσία είχε κινητοποιηθεί μεγάλα Στρατεύματα επιφύλαξης στρατού για πρώτη φορά από το 1968, από την εισβολή στην Τσεχοσλοβακία.  

Portal υποστηρίζει ότι η συνολική κινητοποίηση είναι στην πραγματικότητα 80 ταξιαρχίες και 300.000 άνδρες.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, δεν υπήρξε ποτέ μια κινητοποίηση σαν αυτή στη Ρωσία πριν. Το μέγεθος εκτίμησης τους περιγράφεται από  αξιωματούχους του Πενταγώνου ως «συγκλονιστικό».


Πηγή:  http://inserbia.info/today/2016/09/europeans-quietly-preparing-for-war/


Δεν υπάρχουν σχόλια: