Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Α-Ω Για 3 έτη ψαχνουν ακίνητα οι ΜΚΟ στη περιοχή του Ωραιοκαστρου

Υπεύθυνος ΜΚΟ αναζητεί για 3 έτη χώρο επαγγελματικό που θα αποθηκεύει Τρόφιμα και Ρουχισμό για τους Μετανάστες.Κάναμε ραντεβού μαζί του, δεν είναι πληροφορία απλά, είναι γεγονός. Αρα ότι θα φύγουν γρήγορα είναι ένα ψέμα. Αντιθέτως ετοιμάζονται να στήσουν ολόκληρες επιχειρήσεις που θα εξυπηρετούν όλο αυτό το δίκτυο που στήνεται.

Και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να κοινωνικοποιηθούν, να πάνε σχολείο με τα παιδιά σας, για αυτό άλλωστε τα τελευταία χρόνια προετοίμασαν το εκπαιδευτικό σύστημα να μην υπάρχει ρατσισμός.
Για αυτό έπαιξαν το σίριαλ ΤΑΜΑΜ στην τιβι.
Με αυτούς θα παντρευτείτε μεθαύριο, με αυτούς θα τρώτε, θα ζείτε θα δουλεύετε.

Όποιος περιμένει ότι θα περάσουν και θα φύγουν είναι απλά στην καρακοσμάρα του.

Η μίξη των πληθυσμών είναι ένα σχέδιο κάποιων που έχει πια επιτυχία.
Γιατί η Ελλάδα δεν είναι πια δικιά σας, γιατί το Ωραιόκαστρο δεν είναι πια δικό σας, γιατί τα σπίτια σας θα αρχίσουν να τα μοιράζουν σε ξένους.

Όσον αφορά τις ενοικιάσεις ακινήτων σε μετανάστες, θα έλεγα να το αποφύγετε. Γιατί δεν πρόκειται να σεβαστούν τις περιουσίες σας, και τα λεφτά πουσας κουνάνε τώρα και νομίζετε ότι θα κερδίσετε θα τα δώσετε σε φόρους και ανακαίνισεις.

Δυστηχώς όπου μπήκαν αλλοδαποί με ενοίκιο μόνο ζημιές είχαμε, μένουν πάρα πολλοί μέσα σε ένα ακίνητο, και οι φθορές είναι απίστευτες. Επίσης όλοι αυτοί δεν μέναν σε σπίτια σαν τα δικά σας, ασχέτως τι λένε. Πολλοί από αυτούς μένουν σε τσαντίρια χρόνια τώρα, οπότε μην περιμένετε να σεβαστούν την ωραία σας κουζίνα που κάνατε με κόπο, ή το μοντέρνο μπανιο. Τέλος να είστε έτοιμοι να κάνετε την καθαρίστρια μόνιμα, γιατί θα γκρινιάζουν οι γείτονες από τη βρώμα και τα σκουπίδια τους, είναι μαθημένοι να πετάνε σκουπίδια και όχι να συμαζεύουν και να καθαρίζουν. Η Συρία είναι γεμάτη σκουπίδια.Ο ελληνικός στρατός έγινε δούλος των Συρίων μέχρι σήμερα που τρέχει και καθαρίζει ότι αφήνουν πίσω.
Πρόσφατα είχα μια καταγγελία στην Καλικράτεια για αλβανούς που νοίκιασαν το σπίτι και το έκαναν μαύρο από τα ψησίματα που έκαναν με κάρβουνο καθημερινά μέσα σε 3 μήνες. Ότι πήρε η ιδιοκτήτρια τα έδωσε σε βαψίματα.
Δεν νοιάζονται για την περιουσία σας, αρκεί να βολευτούν και να μπουν μέσα. Πρέπει να το καταλάβετε. Ήρθαν για να πάρουν και να επιβιώσουν καταστρέφοντας εσάς. Όχι για να ξερδίσετε εσείς.


Γράφει η Σοφία Κυριακίδου



Δεν υπάρχουν σχόλια: