Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Α-Ω ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ 1η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη 15 Ιουνίου 2016.Χωρίς οργάνωση χωρίς κόμματα χωρίς χρώματα η ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ για τον Τσίπρα


Με κεντρικό σύνθημα «ούτε κόμματα, ούτε χρώματα, ούτε συνδικάτα, πολίτες μόνο» πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε» στη Θεσσαλονίκη, μπροστά στον Λευκό Πύργο.
Λίγο πριν από τις 20.00 το απόγευμα της Τετάρτης (15/06) άρχισαν να συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο οι Θεσσαλονικείς με αφορμή τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».
Στα χέρια κρατούν μεγάλα χαρτιά που αναγράφουν τη λέξη "παραιτηθείτε".

Εκατοντάδες εξαγριωμένοι οργισμένοι άνθρωποι όλων των ηλικιών, με πλακάτ στα χέρια φωνάζουν αντικυβερνητικά συνθήματα, ζητώντας να παραιτηθεί η κυβέρνηση



 «…Ζητάμε μείωση της κρατικής σπατάλης, ζητάμε άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής μας, ζητάμε δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων, άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις αυταπάτες των ανεύθυνων κυβερνώντων, λέμε όχι στο διχασμό και στη δημιουργία ψεύτικων εχθρών στο εξωτερικό και στο εσωτερικό της χώρας, γιατί η θέση της χώρας μας στην ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη...» ήταν μεταξύ των αποσπασμάτων που ακούστηκαν από τα ηχεία.




Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ στο Λευκό Πυργο, ανοργάνωτα χωρίς συμφέροντα και κόμματα δίχως χρώματα για να δείξουν την αγανάκτηση τους στις κινήσεις της τωρινής Κυβένρησης ΣΥΡΙΖΑ και των Υπουργών της Ελλάδος. Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος, εξαγριωμένος με όλα όσα κάνουν. Θέλουν να ξεσπάσουν και δεν ξέρουν πως. Αλλος μιλούσε για ΒΟΜΒΑ στη Βουλή, άλλος έλεγε ότι θα πατήσει με το αμάξι του τον Τσίπρα όπου τον βρει, άλλος ότι θα θάψει 3-4 για να ηρεμήσει... Όλοι αυτοί είναι εξαγριωμένοι με την αθλιότητα και το ψέμμα, με το Ασπρο που το έκανε ο κ. Τσίπρας μαύρο, με το Όχι που το έκαναν ΝΑΙ...όλοι αυτοι βλέπουν τον Πρωθυπουργό σαν ένα παιδί έφηβο που χαζογελά που πήρε το αμάξι του μπαμπά του χωρίς να ξέρει να το οδηγεί και έβαλε 8 εκατομμύρια έλληνες μέσα και έβαλε στόχο τον γκεμό..

Κάποιοι έλεγαν ότι ο Βαρουφάκης είχε δίκιο τελικά, άλλοι έλεγαν ότι ο Έλληνας χρειάζεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελικά. Φύγαμε με την ελπίδα ότι βλέποντας ο κόσμος αυτή την αρχή θα αντιδράσει και θα ακολουθήσει. Θα ξεσηκωθεί από τις καφετέρειες που είναι γεμάτες από την ελληνική νεολαία. Μόνο με αντίδραση μπορείτε να αλλάξετε τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, μην το ξεχνάτε αυτό.

Ήταν αρκετοί και από το Ωραιόκαστρο εξοργισμένοι και με τον Τσίπρα. Το ξεκίνημα έγινε

Δεν υπάρχουν σχόλια: