Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Α-Ω «Έκθεση Τοπικών Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Παράλληλες Εκδηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στα πλαίσια του Τριημέρου Αειφορίας στη Θεσσαλονίκη και του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα.


Ανοιχτή πρόσκληση
Η οργανωτική επιτροπή του Students for Sustainability” του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Ελλάδος, μαζί με τη Fair Trade Hellas σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην «Έκθεση Τοπικών Αγροδιατροφικών Προϊόντων και Παράλληλες Εκδηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στα πλαίσια του Τριημέρου Αειφορίας στη Θεσσαλονίκη και του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα. Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το ίδρυμα Friedrich Ebert Stiftung της Αθήνας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. 
Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και τους τοπικούς παραγωγούς, προωθώντας την κατανάλωση τροφίμων που έχουν παραχθεί κοντά στον τόπο διαμονής των καταναλωτών. Με αυτόν τον τρόπο η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να προμηθειτεί τα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει σε διάφορες δράσεις που αφορούν την αειφόρο ανάπτυξη και το δίκαιο εμπόριο.
Η εκδήλωση θα γίνει στον πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη), στις 22 Μαΐου 2016, από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. Παράλληλα, θα υπάρξουν πολλές δράσεις για πολίτες κάθε ηλικίας με παιχνίδια, δραστηριότητες και διαγωνισμούς.
Εαν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω e-mail: sfs@ihu.edu.gr ή στο τηλέφωνο: 6948561531 το αργότερο μέχρι 15 Μαϊου 2016.
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Περισσότερες πληροφορίες για το Τριήμερο Αειφορίας μπορείτε να βρείτε στο: http://www.ihu.edu.gr/icsd/
Και για τη Fair Trade Hellas στο: http://fairtrade.gr/
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής IHU Students for Sustainability
Λιάνα Σαργκσιάν


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: