Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Α-Ω Μας οδηγούν σε εθνική τραγωδία και εσωτερικό εμφύλιο. Είναι σχέδιο διχασμού των Ελλήνων για να τους γονατίσουν και να τους εξοντώσουν.

Κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη "Κανένας Σύρος δεν είναι πρόσφυγας στην Ελλάδα , πρόσφυγας είναι στην πρώτη μη εμπόλεμη χώρα που αιτείται άσυλο, η οποία είναι η Τουρκία". 

Η Τουρκία έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον περιθάλψει και να τον εφοδιάσει με τα απαραίτητα έγγραφα για να συνεχίσει το ταξίδι του σε όποια άλλη χώρα επιθυμεί είτε νόμιμα σαν οικονομικός μετανάστης είτε σαν λαθρομετανάστης . Όλοι οι υπόλοιποι (Μαροκινοί, Αφγανοί , Πακιστανοί,Νιγηριανοί κλπ) είναι λαθρομετανάστες .
Από τη στιγμή δε που τρυπάνε τις βάρκες με κατσαβίδια και τις βουλιάζουν στις ακτές μας θεωρούνται ναυαγοί και είναι ακόμα ευκολότερο να τους επαναπροωθήσουμε στις χώρες τους . 
Έπρεπε να τους βάλουν σε αεροπλάνο και να τους στείλουν πίσω, αλλά η Κυβένρηση Τσίπρα που μόλις εκλέχτηκε το 1ο πράγμα που έκανε ο Πρωθυπουργός ήταν να πάει να βρει τον Τούρκο και να προδώσει το Ελληνικό Κράτος κάνει τα πάντα να τους κρατήσει εδώ. 
Δουλεύει για τα τουρκικά συμφέροντα και όχι για τα Ελληνικά
Κρίνω ότι ο Τσίπρας είναι έσχατος προδότης. Πρόδωσε τους Έλληνες.


Η Τουρκία έκανε "πάσα" στην Ελλάδα ένα δικό της πρόβλημα , μια δική της υποχρέωση  και η κυβέρνηση Τσίπρα όχι μόνο το δέχτηκε  αλλά με τη συμφωνία της 17ης Μαρτίου συναινέσαμε να πληρωθούν κιόλας από την Ε.Ε. για κάτι που στοιχίζει οικονομικά σε μας . 
Βάζουμε "πλάτες" σε κάθε αξίωση της Τουρκίας που είναι όμως εναντίον των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων . Για παράδειγμα η Τουρκία κατηγορείται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις γυναίκες και λογοκρισία στον τύπο και εμείς αντί να το αναδείξουμε στην Ε.Ε. πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και μοιράζει τριαντάφυλλα σε γυναίκες δημοσιογράφους. Η Ελλάδα έγινε ουσιαστικά όμηρος της Τουρκίας .
ΓΙΑΤΙ? Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ;

Κάνουν ότι μπορούν να κρατήσουν τους δήθεν πρόσφυγες εδώ δίνοντας τους επιδόματα και σπίτια.
Παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία. Μέχρι όμως να το καταλάβουμε θα είναι αργά.
Εδιωξαν τα δικά σας παιδιά για να σας βάζουν να ταίζετε τα ξένα. Πόσο μυαλό θέλει.
Έδιωξα τους επιστήμονες που αγωνίστηκε η γενιά του 1970-2000 να μορφώσει στη Γερμανία και μας φέρνουν όλους τους μαύρους ξυπόλυτους στην Ελλάδα για να την καταντήσουν τριτοκοσμική χώρα.

Ρίχνουν μολοτοφ στους Ελληνες που διαδηλώνουν αλλά στους μετανάστες που εξεγείρονται τους χαιδεύουν. 
Δίνουν ασφάλεια και περίθαλψη στους Ελληνες και κυνηγούν τους φτωχούς Έλληνες με ποινικές κυρώσεις και φυλακές. Αυτό και μόνο ήτα λόγος εξέγερσης για τον Ελληνα, αλλά που να αντιδράσει ο Ψεκασμένος κάθε Μήνα Έλληνας με χειμικά. Μπορεί?
Αυτή είναι η Ελλάδα του Τσίπρα το 2016.

Γραφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: