Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω Αντιδρούν οι κάτοικοι Ωραιοκάστρου για τα HOT SPOT στο στρατόπεδο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ δεν θέλουμε HOT SPOT να τους πάρετε στα σπίτια σας εσείς οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Έντονες αντιδράσεις και βίαια επεισόδια προκαλούνται σε περιοχές της χώρας όπου κατασκευάζονται τα λεγόμενα hot spots, δηλαδή κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Μετά τους Κώους, οι κάτοικοι των Διαβατών Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκαν έντονα διακόπτονας τις εργασίες στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων στη Θεσσαλονίκη.

Οι κάτοικοι έριξαν τμήμα της περίφραξης του στρατοπέδου και εισέβαλαν σε αυτό. Άμεσα διμοιρίες των ΜΑΤ παρατάχθηκαν μπροστά τους ώστε να τους αποτρέψουν να φτάσουν στον χώρο των εργασιών. Υπό την πίεση των διαμαρτυριών, τα συνεργεία του Στρατού διέκοψαν τις εργασίες τους. Τα εξωτερικά συνεργεία έχουν αποχωρήσει από το σημείο, ενώ τα οχήματα του στρατού έχουν παραταχθεί κοντά στην είσοδο του στρατοπέδου, προκειμένου να είναι ορατά στους διαμαρτυρόμενους.

Εγώ ένα θα πω και δεν θέλω να γίνει μάντης κακών. Δίπλα στο στρατόπεδο υπάρχει οικισμός αθίγγανων και όπου αυτοί υπάρχουν και οι διακινήσεις ναρκωτικών ουσιών. Φαντάζεστε να έρθουν και οι λαθρομετανάστες εκεί τι έχει να γίνει. Για ποιο λόγο αυτό το HOT SPOT να γίνεται μέσα στην Πόλη. Βάλτε το δίπλα στα σύνορα. Βάλτε το απόμερα να μην μπορούν να βλάψουν τους κατοίκους, να μην μπορούν να μας φέρουν τις αρρώστιες που δεν τους περνάτε καν απο ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ και δεν τους ελέγχουν. Θέλετε να μας φέρετε την χολέρα την ψώρα και τόσες άλλες αρρώστιες μέσα στη Θεσσαλονίκη? Θέλετε να μας κάνετε να μην κοιμόμαστε τα βράδυα; Να τους πάρει ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: