Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω Όλοι ασχολούνται με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους καημένους. Με τους Άστεγους Ελληνες που κρυώνουν, πεθαίνουν στους δρόμους, ΚΑΝΕΙΣ

Με τα εκτενή ρεπορτάζ και τις συνεχείς μεταδόσεις όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό λόγω των μεταναστευτικών ροών όλοι έχουμε ξεχάσει τους Έλληνες άστεγους που ζουν και κοιμούνται κάθε μέρα στους δρόμους και τις πλατείες.
Χτες μάλιστα σε ρεπορτάζ είδαμε να έχουν δημιουργηθεί ξενώνες της ΟΥΝΕΣΚΟ ένα χρόνο τώρα και ακόμα να μην τους βάζουν μέσα γιατί χρειάζονται εγκρίσεις από το Ελληνικό Δημόσιο και λόγο εκλογών σταμάτησαν.
Ένα χρόνο τώρα οι Έλληνες άστεγοι που έχασαν σπίτια και δουλειά κοιμούνται στα πεζοδρόμια
Αλλά για τους Μετανάστες η Ελλάδα που καταρρέει και δεν έχει κονδύλια να στηρίξει τα παιδιά της, στηρίζει και ξοδεύει, κάνει HOT SPOT για να φιλοξενεί κόσμο.

Είναι ντροπή για όλους αυτούς που κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό, του λένε ότι λεφτά δεν υπάρχουν βάζουν χέρι στην τσέπη τους και τον ιδρώτα του και τα δίνουν σε ξένους ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν σαν τα σκυλιά.
Πολλοί από τους Μετανάστες βγαίνουν σε συνεντεύξεις και μας λένε ότι έχασαν 4 παιδιά, μάνα και πατέρα, είναι όμορφοι, αφράτοι, καλοζωισμένοι, και χαμογελούν.... και αναρωτιέμαι εγώ ένας άνθρωπος που έχασε τόσα πολλά, όλη τους την οικογένεια, το σπίτι του την περιουσία του θα χαμογελούσε; Δεν θα είχε ρέψει από στεναχώρια; Τελικά μας δουλεύουν ψιλό γαζί..Μας χτυπάνε στο φιλότιμο το ελληνικό; Μας βάζουν να έχουμε τύψεις για να δεχτούμε το ΣΧΕΔΙΟ των Μουσουλμάνων... Ο Τούρκος φίλος δεν πιάνεται πρέπει να το χωνέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: