Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω Τα επόμενα 7 χρόνια. Τι μας περιμένει και δεν το ξέρουμε

Από το 2015 ξεκίνησε μια πολύ δύσκολη περίοδος για μας τους Έλληνες.
Θα ζήσουμε τη σκληρότερη μορφή τυραννίας όλων των εποχών, που περιβάλλεται από έναν προστατευτικό ολιγαρχικό μανδύα, ο οποίος με τη σειρά του περιβάλλεται από έναν παραπλανητικό μανδύα δημοκρατικότητας. Ενώ θα ζούμε μέσα στην δική τους ΧΟΥΝΤΑ θα μας λένε ότι έχουμε δημοκρατία και δεν θα τολμούμε να το κρίνουμε ή να αντισταθούμε.

Στόχος της, η αφαίμαξη και δουλοποίηση των πολιτών. Πολιτικοί, κεφαλαιοκράτες και δικαστικοί, που συγκροτούν τον προστατευτικό ολιγαρχικό μανδύα, αποτελούν το μέσο. 
Οι δημοκρατικές αξίες είναι το δόλωμα. 
Οι πολίτες, τα θύματα. 
Ενώ το κέντρο, παραμένει αφηρημένο και αόρατο, όπως ο Θεός…Ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Ποιος ελέγχει τον κόσμο;

Θα ζήσουμε μια τυραννία, που θα αποβλέπει στην επιβολή ακόμα μεγαλύτερων  φόρων που ούτε πάει το μυαλό μας τι έχουν ακόμα να σκαφιστούν και στην απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, δίχως πλέον να νοιάζεται ούτε για την κατασκευή μεγάλων έργων, αφού τα δημόσια έσοδα εξαντλούνται άνετα στις κεφαλαιοποιήσεις κάποιων ιδιωτικών τραπεζών.Με λίγα λόγια θα σας τα πάρουν όλα σιγά σιγά τον κόπο σας, και τον κόπο των γονιών μας και μετά θα μας πετάξουν σε καμιά άλλη χώρα. Το έχουν κάνει πολλές φορές σε πολλά κράτη τίποτα δεν θα τους εμποδίσει να το κάνουν και στους Έλληνες. Ότι είχατε να το ξεχάσετε, ότι κάνατε θα το χάσετε, θα ξαναξεκινήσετε από το μηδέν σε μερικά χρόνια. Να είστε έτοιμοι να κάνετε το ρεσετ
Θα ζούμε πλέον μια τυραννία με αποκλειστικά εισπρακτικό χαρακτήρα. Ο ρόλος των πολιτικών και των κρατικών λειτουργών, έχει περιοριστεί σε μια αθέμιτη, παράλογη και καταστροφική είσπραξη φόρων, δίχως καμία υποχρέωση λογοδοσίας. Δίχως καμία υποχρέωση ανταπόδοσης και δίχως καμία ανάληψη ευθύνης. 
Θα ζούμε υπό ένα τυραννικό καθεστώς που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καθεστώτος κατοχής. Διότι μόνον στις κατεχόμενες χώρες, η εξουσία δεν υποχρεούται να τηρεί το σύνταγμα και το διεθνές δίκαιο, και δύναται να εκβιάζει με κάθε τρόπο τους πολίτες δίχως να επιβαρύνεται με καμία νομική ευθύνη.
Για όσους προβληματίζονται λοιπόν ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: