ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582
Εμείς φροντίζουμε για εσάς τη΄. 6907860582

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω Ωραιοκαστρίτες ξυπνάτε ο τόπος σας χάνεται..Υποβαθμίζεται 10 σκαλιά το Ωραιόκαστρο το 2016Φεβρουάριος 2016. Από ότι φαίνεται  Δήμαρχος Γαβότσης τρέφει εμπάθεια με το Ωραιόκαστρο.
Οι Ωραιοκατρίτες πρέπει να ξυπνήσουν επιτέλους να ξεσηκωθούν πριν είναι αργά και καταστραφεί ή πόλη μας

Φέρνοντας την εταιρία    ΑΚΤΩΡ στα παλιά Λατομεία του Παλαιοκάστρου (καθαρό έργο του Γαβότση) το οποίο θα χρεωθεί  το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να χάσει το Ωραιόκαστρο ο Μοναδικό προσόν του.

Τον καθαρό του αέρα.

Ο καθαρός αέρας του Ωραιοκάστρου που οι παππούδες μας τον εκμεταλλεύτηκαν και επέζησαν στην εποχή μετά την κατοχή φέρνοντας όλους τους Θεσσαλονικείς να παραθερίσουν σε αυτό, και να επιβιώσουν με αυτά τα έσοδα, τον ξεπούλησε ο Δήμαρχος μας από ότι φαίνεται σε μια νυκτή...


Με την λειτουργία φυσικά αυτής της εταιρίας που θα σπάζει μπάζα και ασφάλτους ο αέρας μας θα γεμίσει ΜΙΚΡΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ και σκόνη.Για όσους δεν είναι γνώστες του θέματος,  πριν το καλοκαίρι είχε τεθεί προς συζήτηση στο τοπικό συμβούλιο της ΔΕ Ωραιοκάστρου ,  επιστολή της εταιρείας ΑΚΤΩΡ, η οποία πρότεινε τα μπάζα που θα προέρχονταν από την εκσκαφή για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ προς Καλαμαριά να τα φέρουν στο ανενεργό λατομείο Παλαιοκάστρου ώστε να αποκατασταθεί  χωρίς καμία επιβάρυνση. Ο κ Παπακωσταντίνου αντέδρασε πολύ και ο Γαβότσης του είπε ότι θα τον ξεδοντιάσει, γιατί τυγχάνει να έχει από τον παππού του εκεί οικόπεδα που μπαίνουν στο σχέδιο.Είναι Λογική Δημάρχου αυτή ερωτώ;

Σε συνδυασμό με τον ερχομό των Μεταναστών κατάφερε η τωρινή κυβέρνηση να υποβαθμίσει το Ωραιόκαστρο 10 σκαλιά.

Σε λίγο θα είμαστε ίσα και όμοια με όλη την Δυτική Θεσσαλονίκη  Ιωνία και Διαβατά ενώ μέχρι χτες κατείχαμε την 2η θέση μετά το Πανόραμα ως περιοχή και είχαμε το καλύτερο όνομα σε όλη την Θεσσαλονίκη.Είμασταν η καλύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης μέχρι χτες. ΕΙΜΑΣΤΑΝ... τώρα έγινε ανάμνηση!

Αυτές οι προδοτικές ενέργειες έχουν επίπτωση όχι μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον και την υγεία των παιδιών μας. Είναι οι ίδιες προδοτικές ενέργειες που κάνουν και οι κυβερνώντες της Ελλάς εκμεταλευόμενοι την εξουσία που τους δίνουμε για να λειτουργούν σε βάρος του λαού, και φροντίζοντας για το καλό της δικής τους τσέπης αφού βλέπουν ότι ο κόσμος δεν αντιδρά, και κοιμάται. Μα σε όλους αυτούς που δίνουμε εξουσία νας μας κυβερνούν, πρέπει να τους ελέγχουμε.
Πιστεύετε ότι τους ψηφίζετε και μετά τους αφήνετε ανεξέλεγκτους;
Δεν είναι αυτό το χρέος σας ως ψηφοφόροι

Αν είχατε μια δουλειά, και παίρνατε έναν υπάλληλο στην επιχείρηση σας,έτσι θα τον αφήνατε ανεξέλεγκτο να κάνει ότι θέλει και να λειτουργεί σε βάρος σας, για το δικό του συμφέρον;

Για να ξυπνήσουμε λίγο και να ενεργοποιηθούμε!!!

Γιατί όταν θα αρχίσουν οι αρρώστιες και τα αναπνευστικά προβλήματα  ίσως ο Γαβότσης να μην είναι κυβέρνηση ο ασκός του Αιόλου όμως άνοιξε και εμείς δεν κάναμε τίποτα. Είμασταν συνυπεύθυνοι με την απραξία μας που τον αφήσαμε να παίρνει αποφάσεις σε βάρος μας.Αποφάσεις που αφορούν όλους μας αγαπητοί Ωραιοκαστρίτες.

Τελικά η ένωση μας με τα χωριά στον Καλικράτη μόνο κακό μας έκανε.
Μας υποβάθμισε για να βρουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν πάνω μας οι υπόλοιποι γύρω μας.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου
Δημοσίευση σχολίου