Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Α-Ω 1η Φεβρουαρίου 2016. Ο Τσίπρας ή θα πέσει τώρα από τους Αγρότες η θα κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ μόνος του σε λίγους μήνες. Τα ψωμιά του τελείωσαν


ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΡΙΖΑ στην Ελλάδα.

Ολοκληρωτική καταστροφή νιώθουμε να έρχεται μετά από ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΡΙΖΑ.
Φυσικά δεν ρίχνουμε όλη την ευθύνη της ολοκληρωτικής κατάρρευσης μόνο στον Αλέξη Τσίπρα, απλώς επισημαίνουμε ότι στάθηκε ΑΝΙΚΑΝΟΣ να διοικήσει αυτόν τον τόπο σε τόσο δύσκολες ώρες.
 Ήταν ασήμαντος, ήταν ανίκανος, ήταν άοσμος. Το μόνο που έκανε ήταν να πηγαινοέρχεται και να μας παραμυθιάζει ότι έκανε πολιτική και διαπραγματεύσεις.
Απ όλα αυτά που υποσχόταν πριν κυβερνήσει δεν έκανε ούτε το 1/1000 ένα χρόνο τώρα.
Απογοήτευσε τους πάντες.
Κατέστρεψε ολοκληρωτικά το ελέυθερο επάγγελμα στην Ελλάδα με τα ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ και τώρα προσπαθεί να τους κάνει όλους να πηδήσουν μόνοι τους στον γκρεμό όπως οι Σουλιώτισσες.
Με τα νέα μέτρα του Ασφαλιστικού θα πάψει να υπάρχει ο ελεύθερος επαγγελματίας.
Ο ΟΑΕΔ θα γεμίσει απο ανέργους που κλείσαν τις μικροεπιχειρήσεις τους επειδή δεν άντεξαν. Ο ΟΑΕΕ θα έχει άπειρες διακοπές επαγγελμάτων.
Κανείς δεν μπορεί πια να πληρώσει φόρους και προστίματα.
Και τότε τι θα κάνετε;
Θα μας βάλετε όλους ΦΥΛΑΚΗ;
Θα μας διώξετε σε άλλο κράτος;

Μας αποτελειώσατε, και πολύ καλά οι Αγρότες τώρα με τις κινητοποιήσεις τους έκανα την εικονική κηδεία του Τσίπρα.
Ο ΣΥΡΡΙΖΑ απέτυχε και καταρρέει. Η Ελλάδα καταρρέει, γιατί η Ελλάδα δεν είναι μόνο Δημόσιοι Υπάλληλοι και Συνταξιούχοι, η Ελάδα ήταν παραγωγή και βιοτεχνία, αγροτικός τομέας και τουρισμός.

Και επειδή το επόμενο στάδιο είναι να τα πάρουν από τους δημοσίους υπαληλους και συνταξιούχους γιατί άλλος λεφτά δεν διαθέτει πια, τότε θα χάσουν και το μοναδικό άσσο που είχαν στο μανίκι τους.
Άρα ακόμα και αν οι αγρότες δεν καταφέρουν τίποτα, και κρατηθεί ο Τσίπρας θα κάνει χαρακίρι μόνος του σε λίγους μήνες. Οι μοιρολογίστρες κλαίνε ον Τσίπρα


Δεν υπάρχουν σχόλια: