Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Α-Ω Ελληνίδα πατριώτης αγόραζε με την κάρτα σίτισης όζες (μανώ κόκκινα) και βαφές λακ για μαλιά..



Αποτέλεσμα εικόνας για καρτα σιτισης
Βρέθηκα στο ΛΙΝΤΛ της Σταυρούπολης σήμερα, όπου στο ταμείο η μπροστινή κυρία ψώνισε και πήγε να πληρώσει με την κάρτα σίτισης.
Η υπάλληλος στο ταμείο της είπε ότι μερικά από τα πράγματα που πήρε κανονικά δεν θα έπρεπε να τα περάσει στην κάρτα η οποία είναι για σίτιση και είδη πρώτης ανάγκης.
Τα ψώνια που είχε η "πτωχή" κυρία και της ήταν απολύτως απαραίτητα, ήταν 2 όζες κόκκινες, μια λάκ, μια κρέμα σώματος, βαφή μαλιών..

Η κυρία επέμενε ότι δικά της ήταν τα λεφτά θα τα ξόδευε όπως ήθελε, την πρόσβαλλε μάλιστα ότι δεν θα έπρεπε να της κάνει παρατήρηση μια υπάλληλος ταμείου ενός σούπερ μάρκετ για το τι θα ψωνίσει, άρχισε να φωνάζει ότι θα αφήσει τα πράγματα και θα φύγει και άλλες τέτοιες απειλές.

Η υπάλληλος της μίλησε πολύ ευγενικά ότι με αυτό που κάνει "προκαλει", διότι τα λεφτά που ξοδέυει αυτή σε όζες είναι λεφτά φορολογούμενων Ελλήνων που στερούνται για να πάρουν οι υπόλοιποι που κάθονται και είναι άνεργοι...Η ίδια δε έχει τρία παιδιά και στερείται για να πληρώσει την εφορία της.

Αλλά η ξανθιά Ελληνίδα πατριώτης δυστηχώς είχε ως προτεραιότητα της το νυχάκι, τη λακ και τη βαφή...και δεν τα άφηνε με τίποτα..
Η κατάληξη θα είναι μια καταγγελία από την κοπέλα του ταμείου προς το Ελληνικό δημόσιο και ίσως δούμε να αλλάζει λίγο το σύστημα την επόμενη φορά..γιατι ο Νομοθέτης δεν έβαλε περιορισμούς στο τι είναι 1η ανάγκη στα σουπερ μάρκετ.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: