Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Α-Ω Ο Τσίπρας σχεδιάζει εκλογές... μετά μιας μεγάλης περιόδου αδράνειας, παραμυθιών και ψεμμάτων θέλει να ξαναζητήσει ψήφο.

 
Παραμονή 15Αυγουστος 2015.Αντί η Ελλάδα να γιορτάζει και να πανηγυρίζει την Παναγία, με κατεβασμένα τα κεφάλια και εξαθλιωμένοι περιμένουν την επόμενη μέρα οι Έλληνες.

Πρόωρες εκλογές σχεδιάζει ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το Spiegel το οποίο επικαλείται πηγές από το κλειστό περιβάλλον του πρωθυπουργού. Το Spiegel εκτιμά πως ο Αλ. Τσίπρας, απαλλαγμένος από τους ακραίους στο κόμμα, θα ζητήσει μια καινούργια αρχή. «Πλέον φαίνεται να μην υπάρχει άλλη επιλογή».
Από ότι φαίνεται τον ρόλο του τον ολοκλήρωσε και ο Αλέξης Τσίπρας βουλιάζοντας την Ελλάδα πιο βαθιά. Τώρα έρχεται το τίποτα. Ο κόσμος πλέον δεν εμπιστεύεται κανέναν, και καμία κυβέρνηση, οπότε δεν θα βγει κανείς στις επόμενες εκλογές. Κανείς δεν θα μπορέσει να κυβερνήσει και το σχέδιο ολοκληρώνεται με μια κυβέρνηση δική τους, που θα μας αποτελειώσει για τα επόμενα επτά έτη. Ο μαγικός αριθμός 7 των μασώνων και αυτών που ελέγχουν τον πλανήτη.

Κι ενώ η Τουρκία οχυρώνει τα σύνορα της, εμείς τα ανοίγουμε. Ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα στους λαθρομετανάστες και στους Τζιχαντιστές που έρχονται στην Ελλάδα για να βλάψουν την χώρα, τους Έλληνες, τα παιδιά να μας φέρουν αρρώστιες και να μας αφανίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: