Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Α-Ω 24 Αυγούστου εορτάζει ο Κοσμάς ο Αιτωλός ή Πατροκοσμάς Τι μας είπε ως προφητείες τι τηρούμε και τι θα δούμε


Ο Κοσμάς ο Αιτωλός, γνωστός και ως Πατροκοσμάς, ήταν Ελληνορθόδοξος μοναχός. Το κατά κόσμον όνομά του ήταν Κώνστας, ενώ το επώνυμό του παραμένει άγνωστο. Το 1961 ανακηρύχθηκε άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και εορτάζεται στις 24 Αυγούστου
 
Το σακούλι με το άλας να είναι κρεμασμένο νύχτα μέρα στο ανώφλι της πόρτας. Όταν φεύγετε, θα σας κτυπήσει το κεφάλι να θυμηθείτε να το πάρετε.

Πίσω από την πόρτα να έχετε κρεμασμένο ένα σακκούλι με ψωμί (ή στάρι) και αλάτι, δεν ξέρετε πότε θα έρθει το κακό, για να το πάρετε μαζί σας. Το άνοιγμα της πόρτας θα σας το θυμίσει. 

Εσείς δεν θα έχετε άλογα. Θα χαθούν τ' άλογα απ' εδώ. Θα ξαναπιάσετε μαγιά από τα Τζουμέρκα

Θα αραιώσει ο κόσμος και θα τρέχετε μέρες να βρείτε παπά να σας ευλογήσει.

Ο εχθρός θα ξανάρθει. Θαρθεί με ήπιο τρόπο. Θα τον διώξουν τρεις μεγάλες δυνάμεις. Στη φυγή του θα είναι τόσο αγριεμένος, ώστε και γάτα να βρει μπροστά του θα τη σφάξει. 

Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος.

Στη μεγάλη αυτή μάχη νικητής θα βγει το ξανθό γένος. Εμείς θα είμαστε με το ξανθό γένος.

 Ο κόσμος από δυστυχία και τρόμο θα φωνάζει : «βγήτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί».

Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται. 

Οι βρύσες θα στίψουν (στερέψουν) και τα ποτάμια θα βρωμίσουν.

 Όσοι ζούνε στις ποδιές του Ολύμπου θα γλυτώσουν από αυτόν τον πόλεμο και θα φάνε με χρυσά κουτάλια.

Θα δούμε και θα ζήσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα στον τόπο μας. 

Τον οίνον και έλαιον μην αγγίξετε (πειράξετε).

 Το βράδυ θα κοιμηθούμε ήσυχοι και το πρωί θα δούμε τους δρόμους γεμάτους με ξένο κόσμο.

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
«Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ• θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν»!
«Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν»!
 
Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά:
«Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»
 «Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως»!
ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ, ΔΕΝ θά προφθάσουν!.. Μήν ἀνησυχεῖτε γιά αὐτό τό «χρέος» λοιπόν, ἀλλά κοιτάξτε μονάχα τό ἕνα καί ἀληθινό ΧΡΕΟΣ πού ἔχουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς Ἁγίους μας πού δέν σταματοῦν νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας!

Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας και ἤδη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη ἐπιτυχία τους… Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν… Θά κοιμηθοῦμε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θά κοιμηθοῦμε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Αὐτοκρατορία!»

_________________________________________________________________
Θα σχολιάσω ότι με το 3ο μνημόνιο έρχεται η μείωση της αγροτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Οι αγρότες θα σταματήσουν σιγά σιγά να καλλιεργούν γιατί δεν θα συμφέρει  από τους μεγάλους φόρους. Όπως σταμάτησε η οικοδομή και τόσα άλλα επαγγέλματα ήρθε η ώρα της παραγωγής και του τουρισμού. Το τελευταίο σκαλί που κρατούσε την Ελλάδα ζωντανή πριν τον γκρεμό έσπασε, έκανε ρωγμή και ο Τσίπρας με τον Καμένο έβαλαν την υπογραφή τους πάνω.
Το στάρι θα το εξαφανίσουν και θα μας φέρουν τεχνητές τροφές..
Τις ελιές τις κατέστεψαν με τα ψεκάσματα. Δεν αφήσαν τίποτα όρθιο στην Ελλάδα. Τόσα χωράφια με στάρια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ σε λίγο.
Και σου δίνουν επιδοτήσεις να παράγεις αρωματικά φυτά. Αυτά θα φάμε όταν θα πέσει πείνα.
Όταν δεν θα έχεις λεφτά να αγοράσεις ψωμί, τι να σου κάνουν τα αρωματικά?
Τι να σου κάνουν τα ρόδια, όταν το στομάχι θα πεινά.
Όταν θα σταμτήσουν οι εισαγωγές γιατί δεν θα υπάρχει δυνατότητα να τις κάνουν, όταν θα κλείσουν όλα τα μαγαζιά, και τα ράφια θα είναι άδεια.
Τότε μπορεί να θυμηθούμε τον Κοσμά τον Αιτωλό... Ο ευλογημένος αυτός Γέροντας μας άφησε πολλά να τον θυμηθούμε... στα δύσκολα! Αλλά ως τώρα κλείσαμε τα αυτιά μας.

Από δω και πέρα το χάος.
Είδαμε τον Καμμένο να βγαίνει βουρκωμένος από την διαπραγμάτευση τον Ιούνιο 2015, και μας είπε ότι ζητήθηκε η Εθνική Κυριαρχία. Και αυτοί δυστυχώς υπέκυψαν νομίζοντας ότι δεν υπήρχε πισωγύρισμα. Τώρα από δω και πέρα έρχεται το χάος. Το σπυρί στάρι θα γίνει πιο πολύτιμο από το χρυσό σιγά σιγά, γιατί θα έρθει σταδιακά πείνα. Είναι δεδομένο ότι φόρους δεν θα μπορούν πλέον να μαζέψουν με την οικονομία στραγγαλισμένη. Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος έφτυσε και το αίμα του μετά τόσα χρόνια στερήσεις. Είναι δεδομένο γι αυτούς ότι θα ξεψυχίσουμε βασανιστικά και αργά..
Αυτοί που πήδηξαν από τα μπαλκόνια γλίτωσαν από αυτόν τον κόσμο, αλλά έχασαν την ψυχή τους.
Εμείς που θα αναγκαστούμε να οδηγηθούμε στο σφράγισμα θα είναι επίπονο. Τελειώνουν τα λεφτά του κράτους πια αφού ο κόσμος καταστράφηκε και η καταστροφή δεν σταμάτησε. Κι αυτοί που σήμερα παίρνουν σύνταξη και μισθό.. και πιστεύουν ότι είναι εξασφαλισμένοι, αύριο δεν θα τον έχουν μια και θα δημιουργηθεί μεγάλη αναταραχή..

γράφει η Σοφία Κυριακίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια: