Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Α-Ω Ιούνιος 2015 Μας οδηγούν σε εσωτερικό εμφύλιο

 
Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές από το ΔΝΤ, οι οποίες συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις, το Ταμείο ουδέποτε ζήτησε από την Ελλάδα να περικόψει τις συντάξεις, παρά το γεγονός ότι ζητάει από την Ελλάδα να μην δαπανά περισσότερα από όσα μπορεί να αντέξει και ότι πρέπει να μειωθεί η συνολική επιβάρυνση για να καταστεί το χρέος βιώσιμο.
"Το πώς θα το καταφέρουν οι Έλληνες είναι ένας στόχος που βρίσκεται στα χέρια τους. Το Ταμείο το μόνο που τους λέει είναι πως αν δεν θέλετε να κάνετε αποταμίευση με αυτό τον τρόπο, πρέπει να βρείτε έναν άλλο", σημειώνει μια πηγή του ΔΝΤ.

Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι ο εμφύλιος μεταξύ των Ελλήνων.Αυτοί που τρώνε και περνάνε καλά μέσα από το κράτος, και αυτοί που καταστράφηκαν και πεινάνε εξαιτίας των πρώτων.
Δεν είναι μακρυά λοιπόν η ώρα που όλοι θα επιζητούν μια θέση στο δημόσιο, ή μια σύνταξη πιστεύοντας ότι αν κρεμαστούν στην κουπαστή θα σωθούν. Αν πατήσουν πάνω σε κάποιος άλλον το δικό τους κεφάλι θα μείνει έξω από την τρικυμισμένη θάλασσα και θα μπορούν να αναπνέουν.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ μεταξύ των Ελλήνων όπου θα τρώει η μάνα και στο παιδί δεν θα δίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: