Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Α-Ω Τι προσπαθεί να πετύει ο Τσίπρας με την Ρωσσία.ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: Συμφωνία ΣΟΚ για την Ευρώπη! ΠΑΝΙΚΟΣ στις ΗΠΑ! ΣΕΙΣΜΟΣ! Αλλάζουν όλο το πολιτικό τοπίο.


 Τι συμφωνία προσπαθεί να πετύχει ο Τσίπρας με τον Πούτιν.

1ον Θα δώσουμε ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ,ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (Τρεις μπουκες στην νότια Σκύρο,στο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ευρώπης, πχ δεν έχει ανάγκη εμβανθυσεως διότι λόγο της φυσικής κατατομής του λιμένος χρησιμοποιείτε σαν βάση υποβρυχίων)

2ον ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ.

3ον ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 10.000+ ΡΩΣΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ .

4ον ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ.

 5ον ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ( Κρήτη – Αιγαίο-Ιόνιο)με αντιπαροχή  50%50% τα κέρδη στην μέση…αλλά τα έξοδα και τεχνογνωσία τα αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Ρωσία,με πρόβλεψη θέσεων εργασίας άνω των 70.000 σε πρώτη φάση με δυνατότητα πρόβλεψης δεκαετίας 200.000 θέσεων πανελλαδικά.


 Επίσης έκαναν  τεράστιες συμφωνίες στο τομέα τουρισμού ,αγροτικών προϊόντων,και στρατιωτικής βιομηχανίας. Ακόμα δόθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ απο την μυστική υπηρεσία της Ρωσίας, που δένουν χειροπόδαρα με οπτικοακουστικό υλικό που όταν ανακοινωθεί θα πάνε φυλακή πρωθυπουργοί, υπουργοί ,δημοσιογράφοι, καναλάρχες, και θα εκτεθούν μεγάλες εξωτερικές ”συμαχικές”δυνάμεις που ενώ ήξεραν και ήταν εμπλεκόμενοι σε αρκετά σκάνδαλα, εκβίαζαν και ”κρατούσαν” κυβερνήσεις.

Συνέλληνες κάντε το σταυρό σας γιατί το θαύμα δεν είναι μακρυά.
Εγκυρότατες πηγές και από τα δυο υπουργεία λένε οτι οι ”σύμμαχοι”της Ελλάδας σε Ευρώπη και Ηπα θα τρίβουν τα μάτια τους από αυτό που θα ανακοινωθεί ,που θα έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει σταδιακά την Ελλάδα απο ζητιάνο της δύσης,σε γεωπολιτικό παίκτη και οικονομική δύναμη ανάλογη της γεωπολιτικής θέσης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: