Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Α-Ω 30ωρο Σεμινάριο με θέμα "Χλωριδικός Πλούτος της Ελλάδας: Ιδέες και μέθοδοι για αειφορικές καλλιέργειες" στη Θεσσαλονίκη



Σεμινάριο με θέμα "Χλωριδικός Πλούτος της Ελλάδας: Ιδέες και μέθοδοι για αειφορικές καλλιέργειες".

Απευθυνόμαστε σε αγρότες, εν δυνάμει αγρότες, γεωτεχνικούς, φυσιοδίφες αλλά και επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν  επαγγελματικά με τα μοναδικά αυτοφυή φυτά της Ελλάδας, δημιουργώντας βιώσιμες και αειφορικές προς το περιβάλλον επιχειρήσεις.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος  του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην βιώσιμη λειτουργία του. Οι ομιλητές-εκπαιδευτές θα είναι καθηγητές του ΑΠΘ, ερευνητές και επιστημονικό προσωπικό του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ και εξωτερικοί συνεργάτες του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, οποίοι θα μεταδώσουν την πολύχρονη πείρα τους σε θέματα της καλλιέργειας, εμπορίας και μεταποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι καταρτίζονται με βιωματικές-διερευνητικές μεθόδους, χάρη στα 14 χρόνια έρευνας του Εργαστηρίου, σχετικά με την Διατήρηση-Προστασία και Αξιοποίηση της Φυσικής μας Κληρονομιάς.Το κόστος του σεμιναρίου είναι 150 ευρώ ανά άτομο και η διάρκεια περίπου 30 ώρες (τετραήμερο). Η κατάρτιση θα πραγματοποιείται 8.00-15.00.


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν στο παρόν email ή στο bbgk@bbgk.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2310471613 (0) 220.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί  μέσα από καινοτόμα προϊόντα της Ελληνικής Φύσης! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας στο έργο μας! Όλοι μαζί μπορούμε να αναδείξουμε τον Μοναδικό Ελληνικό Πλούτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: