ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Τηλ. 6907860582
Εμείς φροντίζουμε για εσάς τη΄. 6907860582

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

Α-Ω Ελλάδα Μάιος 2015. Που είμαστε, που θα φτάσουμε, και τι λαίλαπα έρχεται.Τι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε 4μήνες.

 
Έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την ώρα που κέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάνε και έρχονται στη Γερμανία ταξίδια, διαπραγματεύσεις αλλά το αποτέλεσμα είναι (0). Αντίθετα ο ιδιωτικός τομέας καταστρέφεται σιγά σιγά βασανιστικά με την στάση αυτή της αναμονής για διαπραγματεύσεις.
Ολομερής τα κανάλια στα ΜΜΕ φωνάζουν και τσιρίζουν για τα λεφτά των μισθών που δεν θα έχει σε λίγο να πληρώσει το κράτος.
Ολομερής παίζουν σίριαλ με πρωταγωνιστές τους ΣΟΜΠΛΕ, ΜΕΡΚΕΛ, και όλο το Γερμανικό επιτελείο και τρομοκρατούν τον κόσμο.
Ολομερής μας επιβάλλουν το τι θα σκεφτόμαστε, τι θα μας αγχώνει, και τι θα μας νοιάζει και κανένας δεν δίνει πραγματικές λύσεις, κανένας δεν μας λέει την ουσία όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας.

Θα γυρίσουμε στο ΕΥΡΩ;
Θα μας πετάξουν έξω απο την ΕΥΡΩΖΩΝΗ;
Θα πτωχέυσουμε;
Θα κάνουμε συμφωνία με τους Ρώσους;
Θα έχουμε αύριο να πληρώσουμε τους Δημόσιους υπαλλήλους;
Θα έχουμε φάρμακα και νοκοσομεία;
Θα έχουμε παιδεία;
Θα έχουμε δουλειά;
Θα έχουμε φαγητό;
Ή αργά ή γρήγορα θα μας διώξουν όλους από την Ελλάδα;

Καθημερινά το ίδιο βιολί. Έναν τομέα ανάπτυξης είχε η Ελλάδα τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ και οι εντολές είναι να τον καταστρέψουν και αυτόν με ΦΠΑ και φορολογία.
Να μην μα αφήσουν τίποτα όρθιο, να μας ξεκάνουν εντελώς για να είμαστε επαίτες στο ΔΝΤ και δούλοι. Όπως κατέστρεψαν κάθε επάγγελμα στην Ελλάδα, Οικοδομή, Βιομηχανία,Βιοτεχνία, Παροχή Υπηρεσίας και οδήγησαν τους πάντες από εργαζόμενους σε πτωχούς άνεργους των 200ευρω επίδομα, και σε συνταξιούχους πρόωρα, έτσι θα καταστρέψουν και το τουριστικό προϊόν μια και οι εντολές είναι αυτές.
Να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Να μην έχουμε στον ήλιο μοίρα.
Να μην ξέρεις τι θα ξημερώσει αύριο και να μην ξέρεις αν θα έχεις να φάς, αν θα έχεις να βάλεις βενζίνη για να πας στη δουλειά.Αν θα έχεις να πάρεις φάρμακα και τέλος αν θα πάρεις το μισθό σου τέλος του μήνα.Αν θα έχεις γάλα να δώσεις το παιδί σου;
Θα έχουμε ρεύμα;
Θα έχουμε δουλειά;
Θα έχουμε προστασία;
Θα έχουμε ζωή;
Θα έχουμε σπίτι ή θα μας το πάρει η τράπεζα;
Ποιος θα μας προστατέψει από τους αλλοδαπούς αν η αστυνομία δεν πληρώνεται;

Γιατί για όλους εμάς που δεν περιμένουμε το μισθό μας από το ΚΡΑΤΟΣ αυτά είναι τα καθημερινά προβλήματα μας.Κανείς όμως δεν μιλά για την δική μας κατηγορία, κανείς δεν νοιάζεται; Κανείς δεν εμπλέκεται που μας άφησαν στο έλεος του Θεούς.
Το κύριο πρόβλημα είναι οι καθαρίστριες της Βουλής και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.
Όλοι οι άλλοι Έλληνες οι υπόλοιποι που έκλεισαν τις δουλειές τους, που έμειναν άνεργοι, που δεν έχουν ούτε κάρτα για το λεωφορείο, που δεν έχουν επίδομα ή σύνταξη, ή δουλειά τι θα απογίνουν;
Που δεν τους επιτρέπουν να ξεκινήσουν δουλειά με την βαριά και απίστευτη φορολογία, που τους χρέωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με την καταστροφή που επιβλήθηκε σε όλους μας.
Ο μισθός είναι 450ευρω και το ΤΕΒΕ το ίδιο, όταν θα έπρεπε να είναι 50ευρω μ τα σημερινά δεδομένα. Το ρεύμα 30ευρω με τα σημερινά δεδομένα για να μπορέσει κάποιος να κάνει δουλειά, μια και το ευρώ δεν κυκλοφορεί στην αγορά. Αλλά χρεώνει όλους τους ελευθέρους επαγγελματίες με τρελά ποσά για να τρώνε οι δημόσιοι υπάλληλοι τους τεράστιους μισθούς για τα σημερινά δεδομένα, και οι συνταξιούχοι το ίδιο.
Για βγάλτε 50ευρω σήμερα έξω στο ελεύθερο επάγγελμα να δείτε πως βγαίνουν που δεν υπάρχει τζίρος, που δεν υπάρχουν πελάτες; και που για να σου μείνουν 50ευρω κέρδος θα πρέπει να κάνεις 400ευρω τζίρο, να πληρώσεις όλα τα έξοδα και τους φόρους και πάλι δεν θα είσαι ποτέ σίγουρος αν θα μείνουν αυτά τα 50ευρω στο τέλος.

Το δημόσιο πάντα το στήριζε ο ιδιωτικός τομέας με την δουλειά του και την φορολογία του. Καταστρέψατε τον Ιδιωτικό τομέα για να μας οδηγήσετε επίτηδες στα δανεικά, και να μας κάνετε δούλους.(σχέδιο τρελό).

Μια οικογένεια τετραμελής για να ζήσει χρειάζεται 400ευρω μόνο για φαγητό με τα σημερινά δεδομένα. Πως θα ζήσει λοιπόν με 450ευρω μισθό;
Που θα βρει όλα τα υπόλοιπα νερό,ρεύμα, θέρμανση,ντύσιμο, φάρμακα, γιατρούς, σχολεία, μετακινήσεις.
Καλά τα καταφέρατε και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ και έρχεστε τώρα να κάνετε κριτική εκ του ασφαλούς πιστεύοντας ότι θα ξεχάσουμε γρήγορα.
Όχι δεν θα ξεχάσουμε τα λάθη σας, και την κατάντια που φέρατε την Ελλάδα, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα θυμούνται την ιστορία έτσι όπως πραγματικά έγινε, και είναι, και όχι αυτή που μας κάνετε πλύση εγκεφάλου καθημερινή.
Γιατί με μια κουβέντα και μια λέξη είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Μας είστε άχρηστοι και δεν αξίζετε ούτε την ψήφο μας, ούτε να λέγεστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Είστε προδότες που δεν πρέπει να μας ξανακυβερνήσετε.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες μάτωσαν από τα παιχνίδια σας και τις επιλογές σας, από τις εύκολες υπογραφές σας.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου
 
Δημοσίευση σχολίου