Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω cucamelons Μικρά λαχανικά σαν αγγουράκια

 
 Είναι αγγούρι ή πεπόνι; Μοιάζει εξωτερικά με καρπούζι και έχει τη γεύση του αγγουριού, αλλά το μέγεθος ενός σταφυλιού.

Ο λόγος για το cucamelon (αγγουροπεπόνι) μια νέα ποικιλία που είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι πωλήσεις της έχουν χτυπήσει κόκκινο.

 Τα φυτά είναι ταχέως αναπτυσσόμενα, χρειάζεται περίπου 3 μήνες για να αποδώσουν καρπούς και είναι πολύ ευπροσάρμοστα.
Cucamelons μπορεί να αναπτύσσονται σε λίγο πολύ τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και τακτική αγγούρια, μόνο που είναι πολύ πιο εύκολη. Δεν χρειάζεται το κάλυμμα ενός θερμοκηπίου, φανταχτερά τεχνικές κλαδέματος ή εκπαίδευση και υποφέρουν από πολύ λίγα παράσιτα. Φυτέψτε το σπόρο από Μάρτιο-Απρίλη  σε εσωτερικούς χώρους και να φυτέψει έξω όταν όλα κίνδυνος παγετού έχει τελειώσει. Δώστε τους μια υποστήριξη η μάχη τελείωσε, συνεχίστε να ποτίζονται καλά και αυτό είναι λίγο πολύ όλα όσα θα πρέπει να κάνετε! Τα μαζεύετε όταν έχουν μέγεθος μικρής ντομάτας.
Είναι αναριχώμενο σαν αμπέλι, και θέλει μικρό χώρο.
 
Οι καρποί μπορούν να καταναλωθούν απευθείας από τον κήπο σαν σαλάτα με ελιές, λωρίδες της πιπεριάς ελαιολάδο, μπαλσάμικο. Ιδανική λύση για ένα ιδιόμορφο σνακ με τα ποτά
 

Τουρσί CUCAMELONS με μέντα & ΑΝΙΘΟ 
 
Για να διατηρήσετε τις αρετές τους στο βάθος του χειμώνα, μπορείτε να κάνετε ακόμα και τουρσιά cucamelon άνηθο. Φανταστική γεύση δίνει σε ένα απλό σάντουιτς ζαμπόν ή με ένα φανταχτερό cheeseboard.Οι τουρσί cucamelons θα κρατήσει για 3 μήνες, εφ 'όσον είναι στο ψυγείο.

Φρέσκο cucamelons μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για μέχρι 10 ημέρες, εφόσον πρόκειται ακριβώς για να φαγωθούν με σαλάτες.


Θα βρείτε fφυτά και σπόρους  εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: