Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω Ασχημα ήρθε η νέα χρονιά στο Δήμο Ωραιοκάστρου, με αίμα και τριπλό φονικό μας βρήκε καθώς και δύο απόπειρες αυτοκτονίας

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο Ωραιόκαστρο 2η μέρα της Πρωτοχρονιάς!
Ο Αθανάσιος Καμάρης Σκότωσε με μαχαίρι την αδερφή του, τον σύζηγό της αλλά και το μόλις 12 ετών παιδί τους!
Κι όλα αυτά, για τα λεφτά!
Συγκεκριμένα, τα στοιχεία μέχρι τώρα δείχνουν ότι ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον γαμπρό του,  ο φερόμενος ως δράστης, ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης, εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο Γεώργιος Μακρόγλου...
Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... τον έριξε οικονομικά. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν, την ανατριχιαστική κατάληξη.
Ούτε οι γείτονες, που λίγο πριν το τριπλό έγκλημα, άκουσαν φωνές από τη μεζονέτα των θυμάτων...
Είναι φανερό ότι για να φτάσει ο δράστης σε αυτό το σημείο είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης μπήκε στο σπίτι και μετά τον καβγά, άρχισε να μαχαιρώνει ένα ένα τα θύματα! Μάλιστα, επειδή το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού βρέθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιου, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μάλλον το παιδί το σκότωσε τελευταίο.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το ανιψάκι είδε τον θείο του να σκοτώνει τους γονείς του, πρώτα τον πατέρα και μετά τη μητέρα του, και πιθανόν έτρεξε για να ξεφύγει, καθώς κατάλαβε ότι ερχόταν η σειρά του... Όμως, ο 12χρονος δεν κατάφερε να γλιτώσει... Ο θείος του τον πρόλαβε και τον σκότωσε με μαχαίρι, χωρίς κανένα δισταγμό!

Μετά την πράξη του, ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να ξεφύγει! Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο του μακελειού, γιατί το Αστυνομικό Τμήμα είναι σε κοντινή απόσταση. Μόλις είδε τους αστυνομικούς, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι!
Τελικά τραυματίστηκε και συνελήφθη... Τώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι στο Ωραιόκαστρο, δυστηχώς λεπτομέρειες δεν μπορούμε να αναφέρουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: