Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω Δωρεάν Σεμινάρια Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

 Δωρεάν Σεμινάρια Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Κορδελιού Εύοσμου
Με ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα Ντεκουπάζ, Φίμο και Φελτ συνεχίζεται τον Ιανουάριο ο νέος κύκλος σεμιναρίων Δημιουργικής Απασχόλησης για ενήλικες που διοργανώνει η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ευόσμου.
Τα τμήματα δεν θα υπερβαίνουν τα 25 άτομα και απευθύνονται σε αρχάριους. Θα διαρκέσουν 2 μήνες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες - Εγγραφές: 2310 762400. Τα έξοδα των μαθημάτων θα καλύψει το κατάστημα Sunday school and office, το οποίο βρίσκεται στην προέκταση της οδού Μαιάνδρου-Ευφροσύνης 27.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο α΄ κύκλος Σεμιναρίων Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων περιλάμβανε μαθήματα πλεκτικής και μαθήματα Ορθοέπειας και Ορθογραφίας, τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Χορηγός στα σεμινάρια πλεκτικής ήταν το κατάστημα "οικότεχνον-παραδοσιακές φορεσιές" (Σμύρνης 3 Εύοσμος, Σ. Μπαξεβάνη), τ' οποίο ανέλαβε εξολοκλήρου τα έξοδα των μαθημάτων.
Κάθε προηγούμενο σε επιτυχία σημείωσαν τα μαθήματα Ορθοέπειας και Ορθογραφίας, από τον Φιλόλογο Ευθ. Ιωάννιδη που εθελοντικά εδώ και χρόνια στηρίζει κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: