Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Α-Ω Τριπλό ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον αδελφό του, τη νύφη του και το 12χρονο παιδί τους, με μαχαίρι. Η νέα χρονιά έφερε τα πάνω κάτω στο Ωραιόκαστρο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τον αδελφό του, τη νύφη του και το 12χρονο παιδί τους, με μαχαίρι
Φρικιαστικό έγκλημα συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 43χρονος μπήκε οπλισμένος στο σπίτι του αδερφού του και σκότωσε όλη του την οικογένεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο 43χρονος εισέβαλε σε μεζονέτα όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας όπλο και μαχαίρι και σκότωσε τον αδερφό του, τη νύφη του και το 12χρονο ανιψάκι του, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι . Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο φερόμενος ως δράστης, ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης, εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο Γεώργιος Μακρόγλου... 

Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... "τον έριξε" οικονομικά και κατέληξε στη σημερινή, φρικτή πράξη του.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.
O τόπος του εγκλήματος :
 
Αναρτήθηκε από : http://takalanta.blogspot.gr/2015/01/3-12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: