Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Α-Ω Θεσσαλονίκη ΝΕΑ Απογοητευμένοι οι μικροκαταστηματάρχες ζητούν να γίνουν οι εισφορές στον ΟΑΕΕ 100ευρω /μήνα.

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δεν μειώνεται το ποσό της εισφοράς μας στον ΟΑΕΕ.
Όσες και να γίνουν οι δόσεις εάν δε μειωθεί το ποσό να γινει 100 ευρώ το μήνα για σύνταξη και περίθαλψη δεν μπορούμε ν ανταπεξέλθουμε" λέει στο Radio1d.gr εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας αυτοαπασχολούμενων ασφαλισμένων ανασφάλιστων επαγγελματιών Αλ. Μήτσιου.

Ο κ Μήτσιου προτείνει μάλιστα, όπως πολλοί ακόμη εκπρόσωποι συλλογικοτήτων να μην πληρώσουν οι πολίτες τον ΕΝΦΙΑ. "Επικρατεί μπάχαλο. Ούτε αυτοί που βάζουν αυτούς τους ληστρικούς φόρους δεν ξέρουν πώς να τους εισπράξουν. Είναι άδικοι, αντισυνταγματικοί, παραβιάζουν το δικαίωμα στην ιδιοκτησία και την κατοικία, δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων, πιστεύουμε ότι θα εκπέσουν στις δικαστικές αίθουσες" λέει.

Οι καταστηματάρχες της γειτονιάς στη Μ.Μπότσαρη αλλά και κάτοικοι της περιοχής ζητούν από την αρμόδια αντιδημαρχία Θεσσαλονίκης να δείξει λίγο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα στην περιοχή: "Θέλουμε ο Δήμος να πάρει τους υπερχειλισμένους από σκουπίδια κάδους από το πάρκο της Μπότσαρη για να μπορούν να παίζουν εκεί τα παιδιά της γειτονιάς. Και να καθαριστεί ένα εγκαταλειμμένο περίπτερο που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης της περιοχής. Από τα απλά και τα καθημερινά θ αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητά μας" προτρέπει ο κ Μήτσιου.

Στελίνα Μαργαριτίδου
Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr Πηγή: radio1d.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: