Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Με ΜΠΑΧΑΛΟ ξεκίνησε το 1ο Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου

Με τον πρώην Δημαρχο Δημ. Σαραμάντο να φωνάζει ότι θα περάσει απο πειθαρχικό τον Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Καρύδη διότι δεν έπραξε σωστά την δουλειά του, και προσπαθούν να στήσουν όλη την διαδικασία ψηφοφορίας, ώστε να αποκλείσουν την Αντιπολίτευση από τις Επιτροπές.

Έξι περίπου ώρες κράτησε η χθεσινή συνεδρίαση, από τις 8 το βράδυ ως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, και η παραγωγή έργου ήταν ελάχιστη, σε αντίθεση με τις έντονες,αντιπαραθέσεις.
Μόνο για γερά νεύρα.

 Τα συγκεκριμένα θέματα θα συζητηθούν σε νέα συνεδρίαση, σήμερα Τετάρτη στις 8 το βράδυ, αφού πρώτα βέβαια ο κ. Καρύδης ξεκαθαρίσει το θέμα που προκάλεσε τη διαφωνία και την ένταση, αν δηλαδή οι υποψηφιότητες της μειοψηφίας εφόσον ξεπερνούν τον αριθμό των συμβούλων που δικαιούται στα διοικητικά συμβούλια έρχονται για ψήφιση κατευθείαν στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου ή προηγείται ψηφοφορία μεταξύ της μειοψηφίας.

Η παράταξη Σαραμάντου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να προηγηθεί ψηφοφορία μεταξύ της μειοψηφίας, έτσι ώστε να αποκλείσει και πάλι τους υποψηφίους της παράταξης Παπακωνσταντίνου, όπως έκανε και στις δημαιρεσίες για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: