Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Α-Ω Αρχαίο Αραντίς.Τι ακριβώς είναι και τι ρόλο θα παίξει στο μέλλον το Ωραιόκαστρο για την Πόλη Θεσσαλονίκη.

Όλοι ψάχνουν για την Αρχαία Ατλαντίδα ή αλλιώς Ατλαντίς. Κάνεις όμως δεν ψάχνει σε βάθος τους λόγους δημιουργίας της Ατλαντίδος και απο ποιόν δημιουργήθηκε και έπειτα "θαύτηκε" ;
Η Ατλαντίς λοιπόν δημιουργήθηκε ως αντιπαλο δέος για το Αρχαίο Αραντίς.
Το Αρχαίο Αραντίς ειναι σχεδόν όλη η σημερινη Μακεδονία με την "προσάρτηση" και του σπιτιού των "Θεών" ως πρωτεύουσα... τον Όλυμπο. Οι Άτλαντες δημιούργησαν την δική του πόλη-νησί-ήπειρο στο Αιγαίο Πέλαγος για αντίπαλοι των Ελ.
Οι Ελ θέλοντας να δυναμώσουν εν όψει της συγκρουσης "πήραν" με το μέρος τους τον λαό... Ονομάστηκαν λοιπόν Έλ-λην. Έλλην λοιπόν ονομάζεται αυτός ο οποίος ζει κάτω απο την νοοτροπία των Ελ. Ελ-λας ονομάζεται η γη απο την οποία προέρχονται οι Ελ και οι δύο ονομασίες σύμφωνα με την Αρχαία Ελληνική γλώσσα βεβαια.
Άρα πως μπορουμε να μιλάμε για την μη ύπαρξη των 12 Ελ απο την στιγμή που σε αυτούς οφείλουμε το όνομα μας ; Μετα την μάχη Ελλήνων Ατλάντων οι Άτλαντες "έθαψαν" την Ατλαντίδα τον βυθό μίας θάλασσας που λέγεται πως ήταν το Αιγαίο Πέλαγος. Το Αραντίς ξαναχωρίστηκε σε κομμάτια μετα τον πόλεμο και οι 12 αθάνατοι Ελ μπήκαν μέσα στην "Κούφια γη" απο την μία απο τις 72 πύλες...



Θα κάνουμε μια εισαγωγή εξηγώντας με λίγα λόγια τι είναι οι νεφελίμ για όσους δεν έχουν ιδέα.
Οι νεφελίμ είναι το αποτέλεσμα της σεξουαλικής ένωσης των 201 εκπεσόντων Ελοχίμ (λειτουργοί του Θεού)μαζί με τις κόρες των ανθρώπων.

Στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων κάνουν τα λαμόγια,τα αδύνατα δυνατά για να μας σπάσουνε τον τσαμπουκα διότι θέλουν θέλουν να δημιουργήσουν το κράτος της Μακεδονίας,που θα περιλαμβάνει μέσα το όρος Έρμον (Όλυμπος) και το αρχαίο Αραντις (κατερίνη Θεσσάλονίκη καθώς καθώς και τις πύλες της Μακεδονίας,αλλά και τον τάφο του μεγάλου τους εχθρού,του Μ.Αλεξάνδρου. Μην ξεχνούμε ότι το όρος Όλυμπος και το Άραντις δεν είναι δεν είναι γενέτειρα του Ελληνισμού μόνο αλλά και δική τους. Η παρουσία μας εδώ ενοχλεί.


Η μάχη λοιπόν με τον κλώνο του Ατίχρηστου θα γίνει έξω από τη Θεσσαλονίκη πίσω από το Ωραιόκαστρο (Σιβρί) από την περιοχή του Λαγκαδά και εώς όρια Κιλκίς.
Είναι γραμμένο ως προφητεία στα Χαλκινα Βιβλία, ότι ο στρατός του Αντίχρηστου θα έρθει από την Εγνατία Οδό, και θα είναι πολλές χιλιάδες, ενώ ο στρατός των εκλεκτών 144.000, που θα έχουν σταυρό στο μέτωπο.
Θα ξεκινήσει από την Ανατολική Πύλη της Θεσσαλονίκης που βλέπει Όλυμπο, δηλαδή από το Δερβένι.
Το λάβαρο για την έναρξη της μάχης αυτής θα σηκωθεί από την κορυφή του Φιλήρου.
Το χρονολογούν μετά τον 3ο Παγκόσμιο περίπου και μετά το 2020.
Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρεις ας ψάξει για τα Χάλκινα βιβλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: