Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ. Επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο



Εδώ και έξι έτη έχει αποφασιστεί ότι το δολάριο ως νόμισμα κάποια στιγμή θα αποσυρθεί. 
Δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία ξέρουμε όμως ότι είναι σχεδιασμένο να γίνει.                          Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα κάνει ανάκληση όλων των χρημάτων που κυκλοφορούν μέσα από τα Τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όλοι θα πρέπει να απευθυνθούν στις κοντινότερες Τράπεζες για να ανταλλάξουν τα νομίσματα τους με το νέο που θα βγει.
Το νέο νόμισμα θα έχει μεταλλικές ρίγες που θα μπορούν να διαβάζονται από τα μηχανήματα των τραπεζών.
Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι, ότι σε όλα τα νομίσματα αφήνουν ένα κενό χώρο. Τι συμβολίζει? Τι θα έχει αυτός ο χώρος? Για ποιον τον αφήνουν?

Όταν θα φτάσει η ώρα που θα εκδοθούν αυτά τα νέα νομίσματα θα γίνει υποτίμηση του παλιού δολαρίου. Και ενώ για 10 παλιά δολάρια θα παίρνεις 100 οι τιμές θα είναι τόσο φουσκωμένες, που δεν θα αγοράζεις σχεδόν τίποτα.
Όμως για να συμβεί αυτό ο κόσμος σταδιακά θα περάσει από μεγάλη οικονομική κρίση, να συνηθίσει στη στέρηση και να είναι πρόθυμος να υποστεί οποιοδήποτε αλλαγή προκειμένου να ανακουφιστεί οικονομικά.
Το κράτος θα χρησιμοποιήσει την δικαιολογία ότι το νέο νόμισμα θα σταματήσει το παραεμπόριο, το ξέπλυμα χρήματος κλπ. Κι  επειδή όλοι αυτοί που θα έχουν μαύρο χρήμα θα αναγκαστούν να πηγαίνουν στην τράπεζα για να το αλλάξουν θα τους πιάνει η τσιμπίδα. Βέβαια αυτό είναι μύθος μια και οι μεγαλοεπιχειρηματίες διατηρούν σε τραπεζικούς λογαριασμούς και σε offshores και διακινούν το χρήμα ηλεκτρονικά και είναι και οι πρώτοι που ενημερώνονται για τέτοιες αλλαγές.


Την δεκαετία του ‘30 η Κυβέρνηση Roosevelt κατάφερε να πείσει τον λαό να παραδώσει το χρυσό του. Όταν το πέτυχε εκτίναξε την τιμή του χρυσού στα ύψη επιτυγχάνοντας μια από τις πιο μεγάλες ληστείες της Πολιτείας.

Τα μετρητά χρήματα είναι η ρίζα του κακού παγκοσμίως και θα προσπαθήσουν να τα εξαφανίσουν και να τα αντικαταστήσουν με έξυπνες κάρτες  οι οποίες θα έχουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών: πιστωτικά όρια, τραπεζικούς λογαριασμούς, ιατρικά αρχεία, φορολογικά αρχεία, διαβατήριο, δίπλωμα, ενώ το κλειδί θα είναι το δακτυλικό αποτύπωμα για να μην μπορεί κανείς να κάνει υποκλοπές.
Αυτό είναι το όραμα των ΙΣΧΥΡΩΝ για το νέο κόσμο όχι της Αμερικής μόνο αλλά όλης της Υφηλίου

Τι συμβαίνει λοιπόν με τις Τράπεζες της Αμερικής? Κάποτε ορθωνόταν σαν Κολοσσός και κυριαρχούσαν παγκοσμίως. Το 1956 πέντε από τις δέκα κορυφαίες τράπεζες του κόσμου ήταν Αμερικάνικες. Το 1980 τρεις από τις δέκα. Σήμερα καμία.

Κι ενώ εκατοντάδες μικρές τράπεζες θα χρεοκοπήσουν υπάρχει μια λίστα έντεκα τραπεζών που θα κυριαρχήσουν, δεν θα κλείσουν γιατί έχουν μετόχους από τη Νέα Τάξη, αυτοί θα είναι και οι επιτηρητές του νέου νομίσματος.
ΛΙΣΤΑ Τραπεζών: Banker’s trust, Chase Manhattan Bank, Citibank, Chemical Bank, Continental Bank, First National Bank of Chicago, Manufacturer’s Hanover trust, Morgan Guaranty Bank, Security Pacific Bank, Wells Fargo Bank.
Οι συνωμοτικές δυνάμεις θα οδηγήσουν στην πτώχευση 13.000 εμπορικές τράπεζες και μετά θα τις μετατρέψουν σε μικρά υποκαταστήματα των μεγάλων.

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: