Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Τ. "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" αφορά και σε επιχειρηματίες-εμπόρους (ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε.)


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ε.Ο.Τ.
6ήμερων ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Το οποίο αφορά και σε επιχειρηματίες – εμπόρους (ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε.) 

Η Ομοσπονδία Ε.Σ. Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σας ενημερώνει ότι ο Ελληνικός Οργανισμός  Τουρισμού (ΕΟΤ) θέτει  σε εφαρμογή  το πρόγραμμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Εξαήμερων  Διακοπών 2012 – 2013 ,  (5 διανυκτερεύσεων), το οποίο  απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και σε  επιχειρηματίες – εμπόρους (ασφαλισμένους στον Ο.Α.Ε.Ε.)  και το οποίο θα ισχύσει από Αύγουστο 2012 έως 31.5.2013
Οι κάτοχοι των δελτίων  «Τουρισμός για όλους» Εξαήμερων Διακοπών έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την Επικράτεια.
Η διάρκεια των διακοπών ορίζεται μέχρι τις πέντε (5) διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του Προγράμματος, δηλαδή την 31η Μαΐου 2013.
  • Τα δελτία  Εξαήμερων διακοπών, θα διατίθενται από τα  Κ.Ε.Π. (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών) όλης της Επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος και μέχρις εξαντλήσεως των 76.200 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο υποπρόγραμμα.
Επίσης, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) θέτει σε εφαρμογή το Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, το οποίο απευθύνεται, μεταξύ άλλων και σε  συνταξιούχους επιχειρηματίες – εμπόρους άνω των 60 ετών , το οποίο θα ισχύσει από 1.10.2012 έως 31.5.2013. μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν  ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις όλων των τάξεων, που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος
Όλες οι πληροφορίες του Προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα Κ.Ε.Π., από τις κατά τόπους Π.Υ.Τ. και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του Ε.Ο.Τ. www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr και από ειδικό τετραψήφιο αριθμό του ΕΟΤ. 

Aνακοινώθηκε από Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΜΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ

 
Στο γραφικό χωριό της Κορώνου, 35 χλμ βορειοανατολικά της Χώρας, σας περιμένει ένας ξενώνας όπου μπορείτε να καταλύσετε χωρίς να πληρώσετε, όπως μας ενημέρωσε ο Σύλλογος Κορωνιδιατών της Αθήνας.

Ο ξενώνας ανήκει στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κορώνου. Για τη διαθεσιμότητα θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο στο τηλέφωνο 22850 51237.

"Πενία τέχνας κατεργάζεται" στο Fixart στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο

Φεστιβάλ με τίτλο "Πενία τέχνας κατεργάζεται" για όλους τους Θεσσαλονικείς που θα παραμείνουν στην πόλη το Σαββατοκύριακο διοργανώνει η Β' δημοτική κοινότητα του δήμου Θεσσαλονίκης.
Στις 27, 28, 29 και 30 Ιουλίου, η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπάει δυτικά. Το φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Fixart (εργοστάσιο FIX, 26ης Οκτωβρίου) περιλαμβάνει πολύ μουσική, χορό, θέατρο και εικαστικές αναζητήσεις. Δεκαπέντε γνωστά συγκροτήματα της πόλης θα σκορπίσουν νότες και ήχους από ροκ, ποπ, έντεχνο έως jazz και ethnic.
Η έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 27 Ιουλίου, με τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και τους "SleepingBand". Προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στο Fixart, στις 21:00.
  • info: Fixart
  • Ώρα έναρξης: 21:00,
  • Τηλ. πληροφοριών : 2310500034, 6976914929
  • Είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Εορτασμός Αγίας Παρασκευής Μελισοχωρίου Κουρμπάνι 2012

A-Ω Πανηγύρι Αγ. Παρασκευής στο Παλαιόκαστρο, Ωραιοκάστρου 2012


Οι Ιερές ακολουθίες στο παρεκκλήσι της Αγ Παρασκευής :
Τετάρτη 25/7 : 7.00μ.μ Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός και περιφορά της Εικόνος της Αγ. Παρασκευής.
Πέμπτη 26/7: 07.30-10.30 π.μ. Όρθρος της Εορτής και Ιερατικόν Συλλείτουργον.
7.00μ.μ Μεθεόρτιος Εσπερινός και Παράκληση της Αγ. Παρασκευής.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Διαψεύτηκε η φήμη από τον Υπεύθυνο Αθλητισμού Χ. Παπακώστα για παραίτηση του

 

Φήμες που κυκλοφόρησαν ότι παραιτήθηκε ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου Χαράλαμπος Παπακώστας

Σύμφωνα με  φήμες που κυκλοφόρησαν στο Ωραιόκαστρο και γράφτηκαν σε blog ότι παραιτήθηκε ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου και θα αντικατασταθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από το Λεωνίδα Ζάϊκο διαψεύτηκαν από τον ίδιο.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση μας είπε ο κ. Παπακώστας.

Νεοχωρούδα Εορτασμός Αγίας Παρασκευής 2012 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις

Εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νεοχωρούδα οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος"  κάνοντας την αρχή αύριο το βράδυ με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Αμερικανικό μοντέλο για την πάταξη της φοροδιαφυγής υιοθετεί το υπουργείο Οικονομικών. Προτεραιότητα στο πλαστικό χρήμα. Αποτυχημένο το μέτρο συλλογής αποδείξεων

Νέο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, με έμφαση στις συναλλαγές μέσω κάρτας και εγκατάλειψη του συστήματος συλλογής αποδείξεων, το οποίο κρίνεται αποτυχημένο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Τα Νέα", το οικονομικό επιτελείο στοχεύει να υιοθετήσει το αμερικανικό μοντέλο φορολόγησης, με φορομπόνους, εκπτώσεις και συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα για όσους φορολογούμενους επιλέγουν να πληρώνουν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, στο αμερικανικό σύστημα ο φόρος εισοδήματος επιβάλλεται μόνο στο μέρος του εισοδήματος που δεν καταναλώνεται ή δεν επενδύεται. Έτσι, αν ένας φορολογούμενος έχει εισόδημα 40.000 ευρώ και στη διάρκεια του έτους έχει δαπανήσει 30.000, ο φόρος εισοδήματος θα επιβληθεί στη διαφορά των 10.000 ευρώ, με έναν χαμηλό συντελεστή της τάξεως του 10% ή ακόμα και χωρίς φόρο.

Α-Ω κουτσομπολια Ωραιοκάστρου. Αποχώρηση Καρασαβίδη από παράταξη Γαβότση


Φήμες λένε ότι ο Δημήτριος Καρασαβίδης υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος της αντιπολίτευσης τα τσούγκρισε με τον Αστέριο Γαβότση και ετοιμάζει μεταγραφή σε άλλη παράταξη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Ήδη άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος συζητώντας και υποστηρίζοντας ότι το Ωραιόκαστρο πρέπει να κυβερνηθεί από Ωραιοκαστρίτη Δήμαρχο.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

250 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στο νομό Θεσσαλονίκης από το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», στο Υπόλοιπο Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει με την υπ' αριθμ. ΚΟΧ 6.202Β/1/2012 ανακοίνωση, την πρόσληψη 250 ατόμων, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Υπόλοιπο Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Εώς 30/7 οι αιτήσεις για 150 διοικητικούς στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολουμένων

Ξεκινούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 150 θέσεων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α.).

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Προσοχή σε ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στο Λονδίνο

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστοποιείται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί αύξηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο, οι οποίες προσφέρουν εργασία στον ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα του Λονδίνου, για την περίοδο των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.
Σε πολλές περιπτώσεις τέτοιων ιστοσελίδων οι φερόμενοι ως εργοδότες, αφού λάβουν τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερόμενων, απαντούν θετικά στις αιτήσεις τους, ζητώντας ωστόσο να προκαταβάλλουν μέρος των εξόδων του ταξιδίου και της διαμονής τους. Μάλιστα ζητούν τα χρηματικά ποσά να αποστέλλονται μέσω εταιριών ταχυμεταφοράς χρημάτων (western union, moneygram) και όχι μέσω  τραπεζικών λογαριασμών.


ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η μαύρη λίστα στην Ελλάδα που δεν άφησε έλληνα για έλληνα

Με τo 70% της  Ελλάδας να βρίσκεται ήδη στη μαύρη λίστα του Τειρεσία η κυβέρνηση αποφάσισε υλοποιώντας τη σχετική προγραμματική σύγκλιση των τριών κομμάτων να ξεκινήσει αμέσως ο διάλογος προκειμένου να αδειάσει η σχετική λίστα τόσο από επιχειρήσεις όσο και από μεμονωμένους πολίτες, εφόσον φυσικά έχουν αποπληρώσει τα χρέη τους.

Οι ρυθμίσεις που ισχύουν σήμερα στον Τειρεσία παραμένουν ανεξαρτήτως της πληρωμής επί δύο χρόνια όσοι είχαν εγγραφεί για επιταγές, συναλλαγματικές, πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια και για τρία χρόνια όσοι έχουν εγγραφεί για διαταγές πληρωμής

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Πολιτικός μηχανικός υποσχόταν ΜΑΙΜΟΥ τακτοποιήσεις ημιυπαίθριων

Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος παριστάνοντας τον πολιτικό μηχανικό έπειθε τα υποψήφια θύματά τους ότι θα αναλάμβανε να τακτοποιήσει το θέμα. Φυσικά... με το αζημίωτο.
Στα «δίχτυα» του είχαν πέσει έξι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας, από τους οποίους συνολικά είχε αποσπάσει το ποσό των 3.600 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, η δράση του διήρκεσε από το Φεβρουάριο έως το Δεκέμβριο του 2011, ενώ η «ταρίφα» του έφτανε τα 600 ευρώ για κάθε περίπτωση.
Σε βάρος του 38χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για για απάτη και πλαστογραφία.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Α-Ω το 30ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΤΑΗΜΕΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ο «ΠΟΝΤΟΣ»

Η καθαριότητα των κάδων στο Ωραιόκαστρο είναι πονεμένη ιστορία

Aνέκαθεν το Ωραιόκαστρο τα τελευταία δέκα έτη τουλάχιστον ποτέ δεν φημιζόταν για την καθαριότητα των κάδων. Όλο το καλοκαίρι αν πλενόταν τουλάχιστον μια φορά η κάδοι ήταν ευτύχημα.
Πάντα είχαμε πρόβλημα και κυρίως οι κάτοικοι του Παλιοκάστρου ακόμα μεγαλύτερο.
Σήμερα υπάρχει το φορτηγό πλυντήριο και είναι κρίμα να μην χρησιμοποιείται και να είναι παρκαρισμένο σε μάντρα. Τουλάχιστον μία φορά το μήνα θα έπρεπε το καλοκαίρι να πλένονται οι κάδοι για την υγεία μας.

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τα σκουπίδια του Κελεσίδη στον καλόγερο


Σε άρθρο του ο τροχός περιγράφει την εξέλιξη των σκουπιδιών από το σπίτι του Κελεσίδη στον "Καλόγερο".

Όπως θυμάμαι και πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος ο Δήμος ποτέ δεν ήταν υπεύθυνος και αναγκασμένος να ξεβρωμίζει τους δρόμους από μπάζα και μπαλκονόπορτες που ο κάθε δημότης θέλει να ξεφορτωθεί δωρεάν. Αντίθετα είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να μισθώσουμε κάδο, να βγάλουμε άδεια ανακαίνισης και να πληρώσουμε εμείς για να ξεφορτωθούμε τα μπάζα ως δημότες. Ακόμα και για τα κλαδιά γινόταν φασαρίες κάποτε και δεν τα μαζεύαν. Έπρεπε να πάρεις πολλές φορές στο Δήμο τηλέφωνο να υποχρεωθείς να δεσμευτείς για ψήφο για να σου στείλουν κάποιον να τα μαζέψει. Έστι τουλάχιστον λειτουργούσε το σύστημα.

Στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κελεσίδης μας περιγράφει ότι ο δήμος του έκανε την πολύ μεγάλη χάρη "ρουσφέτι" δηλαδή να τον ξελαφρώσει από τα μπάζα της ανακαίνισης που έκανε στο σπίτι του, και μετά τους κατηγόρησε ότι τα πέταξαν στον καλόγερο και δημιουργήθηκε χωματερή αφού πήγε και τα φωτογράφησε και αναγνώρισε ότι ήταν δικά του σκουπίδια.
βλέπε ανάρτηση του http://www.otroxos.gr/oreokastro/commentary/810--lr-

Κάτι δεν μου αρέσει και πάλι σε όλο αυτό το σκηνικό.....που περιγράφει στην ανάρτηση του ο τροχός....

ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



Το Σαββατοκύριακο που το σχολείο ήταν κλειστό συμμορία μπήκε στο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου και έκλεψε υπολογιστές, οθόνες, και τη μικροφωνική του σχολείου.
Οι κλέφτες μπήκαν από ένα πολύ μικρό παράθυρο στην πόρτα σα φεγγίτη που σημαίνει  ότι είχαν  παιδί μαζί τους, ή ήταν πολύ μικρόσωμοι ή ήταν παιδιά.
Ο συναγιερμός του σχολείου δεν λειτούργησε και οι δράστες ανενόχλητοι πήραν ότι μπορούσαν.
Η σήμανση δεν βρήκε καθόλου αποτυπώματα και συμπέραναν ότι φορούσαν γάντια.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Α-Ω ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - Δουλειά για 40 Ελληνες πτυχιούχους από τον ΟΗΕ

Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 12 Σεπτεμβρίου

Διεθνή διαγωνισμό διοργανώνει ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για τη στελέχωση της Γενικής Γραμματείας του με νέους υπαλλήλους, που ειδικεύονται στους επαγγελματικούς κλάδους της Αρχιτεκτονικής, των Οικονομικών Υποθέσεων, του Συστήματος Πληροφοριών και Τεχνολογίας, των Πολιτικών Υποθέσεων, της Ραδιοφωνικής Παραγωγής και των Κοινωνικών Υποθέσεων.


Περίπου σε 45.000 υπολογίζονται οι εργαζόμενοι του ΟΗΕ, οι οποίοι κατάγονται από τα 193 κράτη-μέλη του
Οι υποψήφιοι για συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει: α) να είναι ηλικίας έως 32 ετών, β) να έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο σε γνωστικό αντικείμενο συναφές με τον κλάδο του ΟΗΕ που θέλουν να εργαστούν, και γ) να χειρίζονται με ευχέρεια τα αγγλικά ή/και τα γαλλικά - τις δύο γλώσσες εργασίας των Ηνωμένων Εθνών.


Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Αυτή τη βδομάδα διασκεδάζω στη Μονή Λαζαριστών

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
«Ακούστικ σετ» και «Σκηνές από την Σπηλιά του Δράκου»

Από τον Δεκέμβριο του 2010, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος εμφανίζεται ζωντανά με το «Ακούστικ σετ».
Ένα καθαρά ακουστικό σχήμα που το αποτελούν, εκτός από τον ίδιο που παίζει ακουστική κιθάρα, ο Φώτης Σιώτας στην βιόλα, ο Μιχάλης Βρέττας στο βιολί, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος στο μπουζούκι.
Στις συναυλίες το σχήμα παρουσιάζει τα κομμάτια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους («Σκηνές από ένα ταξίδι», Puzzlemusik 2008 και «Από την σπηλιά του Δράκου», Puzzlemusik 2010) ενορχηστρωμένα γι' αυτή την ορχήστρα.
Πρόκειται για μια σύγχρονη ματιά της ελληνικής μουσικής, αποτέλεσμα του συνδυασμού ηχοχρώματος της λαικής μουσικής, σύγχρονης αρμονίας και αβανγκάρντ-τζαζ αυτοσχεδιασμών.Μια μινιμαλιστικής αισθητικής προσέγγιση των συνθέσεων , που τους δείνει μιά άλλη διάσταση και αναδεικνύει τις πρωτότυπες μελωδίες.

Πυρκαγια στο ΣΕΙΧ ΣΟΥ Θεσσαλονίκης



Στις φλόγες έχει παραδοθεί, από τις 2.30 περίπου το μεσημέρι, δασική έκταση στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ύψους του κόμβου Νεαπόλεως της περιφερειακής οδού και κατευθύνεται προς το Ρετζίκι.
Στο σημείο επιχειρούν αυτή τη στιγμή δύο αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και δεκάδες πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από όμορους νομούς.
Θετικό για την πορεία κατάσβεσης της πυρκαγιάς θεωρείται το γεγονός ότι στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο και εώς τις 17.30 κάηκαν 50στρέμματα δάσους αλλά η φωτιά περιορίστηκε.
Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν  από :
http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62861:-------13&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τις Αντιδημαρχείες  Παιδείας κ΄ Κοινωνικής Πολιτικής και Καθαριότητας κ΄ Πρασίνου εκδόθηκε το παρακάτω :
Εν όψει της νέας θερινής περιόδου, η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής κ΄ Υγειονομικού ελέγχου σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μας θα προχωρήσουν στον εντοπισμό των εστιών που αναπτύσσονται τα κουνούπια  καθώς και στις ενδεικνυόμενες δράσεις για την εξάλειψή τους.
Παράλληλα οι κάτοικοι ενημερώνονται για τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που είναι :

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για εργαζόμενους γονείς


ethnosimo.jpg
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                      Ωραιόκαστρο  10/7/2012
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση     : Μακεδονικού Αγώνα
& Καραϊσκάκη Γωνία
Ταχ. Κώδικας : 57013
Τηλ.              : 2310695653

ΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ωραιοκάστρου γνωστοποιεί στους ενδιαφερόμενους γονείς ότι στα πλαίσια του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής  ζωής» για το σχολικό έτος 2012 - 2013 θα φιλοξενήσει στους παιδικούς σταθμούς του παιδιά ηλικίας από 8  μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Ανακοίνωση για τον Καύσωνα απο το Δήμο Ωραιοκάστρου


Σε κατάλληλα κλιματιζόμενες αίθουσες δημοτικών χώρων μπορούν να φιλοξενούνται τις πολύ θερμές ώρες της ημέρας, οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Πιο συγκεκριμένα, αίθουσες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, το πρώην Δημαρχείο Καλλιθέας (Πεντάλοφος), το πρώην Δημαρχείο Μυγδονίας (Λητή) αλλά και το σύνολο των ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου, θα είναι στη διάθεση των δημοτών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να προφυλάσσονται από το δριμύ καύσωνα των ημερών.
Με γνώμονα την διασφάλιση της υγείας των πολιτών ο Δήμος Ωραιοκάστρου καλεί τους πολίτες που έχουν αυτή την ανάγκη, να βρουν καταφύγιο στους παραπάνω δημοτικούς κλιματιζόμενους χώρους.
Στη διάθεση των πολιτών βρίσκεται για οποιαδήποτε πληροφορία, η δωρεάν γραμμή επικοινωνίας με το Δήμο Ωραιοκάστρου στο 800 11 57013 
Δήμος Ωραιοκάστρου
ο Δήμος της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΜΩΣΑΙΚΟ για αρχάριους οδηγίες


Τα μωσαϊκά κεραμιδιών χρησιμοποιούν τα μικρά κομμάτια των χρωματισμένων κεραμιδιών σε ένα σχέδιο για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο μωσαικό σχέδιο. Τα μωσαϊκά μπορούν να εφαρμοστούν στις επίπεδες επιφάνειες όπως οι επιτραπέζιες κορυφές, το ξύλο, η πέτρα ή το σκυρόδεμα. Τα κεραμίδια και το ρευστοκονίαμα που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσει τα μωσαϊκά μπορούν να βρεθούν στα καταστήματα τεχνών και τα καταστήματα εγχώριας βελτίωσης. Όταν δημιουργείτε το πρώτο μωσαϊκό κεραμιδιών σας, ξεκινήστε σε ένα μικρό σχέδιο για να συνηθιστεί η τεχνική πριν από τα μεγαλύτερα σχέδια, όπως η δημιουργία ενός μωσαϊκού για έναν τοίχο

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ.ΠΑΡΤΥ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ

Μεγάλες οι ατασταλείες στην ΔΕΥΑΚ Μυγδονίας κατά την περίοδο διοίκησης του Αστερίου Γαβότση τις οποίες σήμερα προσπαθεί να συμμαζέψει η τωρινή Διοίκηση.

ΦΙΔΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ

Σώμα πύθωνα και κεφάλι ανθρώπινο, λεπτά αδύνατα χέρια, μακριά ξανθά μαλλιά και μικρό ξανθό γενάκι ίσως να είναι ότι πιο περίεργο έχετε δει στην ζωή σας.
Οι χωρικοί που το έπιασαν ισχυρίζονται ότι ήταν δύο από αυτά, αλλά κατάφεραν να πιάσουν μόνο το θηλυκό. Μην ρωτήσετε πώς τα ξεχώρισαν, μάλλον το άλλο θα είχε κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρο μούσι, οπότε θα ήταν ο άντρας της .Ισχυρίζονται μάλιστα ότι όταν πιάστηκε έβγαζε περίεργες κραυγές.

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος κύκλος μαθημάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής στα σχολεία του Ωραιοκάστρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 
Ωραιόκαστρο, 12/06/2012

Προσδοκώντας να συμβάλουν στη γαλούχηση υπεύθυνων χρηστών των οδών, πεζών, ποδηλατών και μελλοντικών οδηγών οχημάτων, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας Ωραιοκάστρου σύστησαν τον «κ. Κ.Ο.Κ.» και τους φίλους του, τους κανόνες και τα σήματά του, στους μαθητές των νηπιαγωγείων του Δήμου Ωραιοκάστρου για τρίτη συνεχή χρονιά.

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012


Θεόδωρος Κουτρούκης*

Το ουρλιαχτό

«Τραβήξτε πίσω τις άκρες των φορεμάτων σας κυρίες μου, περνάμε στην κόλαση», λέει κάπου ο ποιητής William Carlos Williams, και ίσως η φράση αυτή μπορεί να περιγράψει τα τρέχοντα βιώματα των συμπολιτών μας.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΩΛΗΤΡΙΑ καταστήματος λιανικής ζητείται απο την μεγάλη εισαγωγική εταιρία Vicko για την στελέχωση του νέου καταστήματός της στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης Επιθυμητά προσόντα:Ηλικία 35-45ετών Απόφοιτη Λυκείου Γνώσεις χειρισμού Η/Υ Επικοινωνιακή Αποστολή βιογραφικών αποκλειστικά μέσω του www.vicko.gr (κωδ.θέσης 0084S00 πεδίο «ευκαιρίες καριέρας») Δημοσίευση: 6/7/2012

Ανθρωπος που έχασε το πρόσωπο του

O Χοσέ Μέστρε έχει γεννήθηκε ως ένα κανονικό παιδί με ένα σημάδι στο επάνω χείλος του.
Μεγαλωμένος στη Λισσαβόνα, στην Πορτογαλία, ζούσε μια φυσιολογική ζωή μέχρι που…συνειδητοποίησε ότι το λεγόμενο «σημάδι από γεννήσεως» έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο του κατά την διάρκεια της εφηβείας.
Το σημάδι ήταν στην πραγματικότητα ένα σύμπτωμα του «αιμαγγειώματος», ένας σχηματισμός όγκου που οφείλεται στην αγγειακή δυσπλασία.

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Κάντε τις γλάστρες σας καλοκαιρινές !!!


 Χρησιμοποιείστε κοχύλια για να ...θυμίσετε και στις γλάστρες σας πως ήρθε το καλοκαίρι.
Χρησιμοποιήστε άτλακολ ή θερμοκολλητικό πιστόλι, ανάλογα με το μέγεθος των κοχυλιών για να "ντύσετε" μερικά πήλινα γλαστράκια με κοχύλια.
"Συγκεντρώστε" και τα κοχύλια στο χείλος της γλάστρας ή περιμετρικά σ΄ένα σημείο της, αντί να κολλήσετε π.χ από ένα σε κάθε γλάστρα, αλλά και τα γλαστράκια σε κάποιο εξωτερικό ή και εσωτερικό σημείο του σπιτιού όλα μαζί, αντί να τα σκορπίσετε με τρόπο που τελικά θα "χαθούν" και οι εντυπώσεις και ο ...κόπος σας.

Αναρτήθηκε: http://soulouposeto.blogspot.gr/2010/06/blog-post_18.html

Α-Ω νεα και κουτσομπολιά του Δημου ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Α-Ω νεα και κουτσομπολιά του Δημου ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συντοπίτισσες, συντοπίτες,
 Ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ είναι από αυτούς που χαρακτήρισαν τη φετινή χρονιά. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα δεν υποκύψαμε στον ωμό εκβιασμό και δεν πληρώσαμε το χαράτσι. Η διοίκηση της ΔΕΗ και η κυβέρνηση διαπιστώνοντας τα αδιέξοδα της πολιτικής τους και κάτω από το βάρος της μη είσπραξης σε πάρα πολλές περιπτώσεις ούτε καν των ποσών που αντιστοιχούν στην κατανάλωση του ρεύματος στέλνει το χαράτσι του 2011 στις ΔΟΥ. Αυτό το διαπιστώσαμε στους τελευταίους λογαριασμούς.

Επιταγές κατάρτισης και πιστοποίησης για 36.664 ανέργους



Της Μίνας Μπαγιώτα 
Ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 2 Ιουλίου η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης και πιστοποίησης (training voucher) για άνεργους πτυχιούχους ηλικίας έως 35 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις , από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου.

ΑΙΝΙΓΜΑ: Ποιοι πολιτικοί μπαίνουν στο στόχαστρο της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος?


Μετά από καταγγελίες πολιτών Δήμαρχοι και Νομάρχες  μπαίνουν στο στόχαστρο της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για παράνομο πλουτισμό.

Έχουμε κάποιον στο Δήμο Ωραιοκάστρου  που μπορεί να φοβάται;

ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΕΚΑΣ για την κλοπή του Κολυμβητηρίου

Κι αυτό με το κολυμβητήριο δεν μπορώ να κρατηθώ θα το πω βρε παιδιά. Ποιο πολύ για εκδίκηση μου μοιάζει, παρά για κλοπή.
Άφησαν τις LCD οθόνες και πήραν τις προπολεμικές γκουμούτσες που ζυγίζουν τόσα κιλά η κάθε μια και όλοι τις πετάμε ή τις δίνουμε στην ανακύκλωση.Δεν μου κολλάει!!!
 Σαν να θέλει κάποιος να επιβάλλει στο Δήμο την ύπαρξη φύλακα!
Τι λέτε;

ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ: Ποιος είναι υπεύθυνος για την κακή κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού


Σε ποιον Δήμαρχο αποδίδουμε την κάκιστη κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού "ΝΕΤΣΙΚΑΣ", το οποίο βγάζει διαρκώς προβλήματα γιατί δεν έγινε έτσι όπως θα έπρεπε βάση εργολαβικού;

ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ: ΚΡΟΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 8 γράμματα


Ποιος κροίσος Δήμαρχος στη διάρκεια της θητείας του αγόραζε διαρκώς ακίνητα στο χωριό του?

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Αντώνης Τσαμεσίδης μιλά για την διάρειξη στο κολυμβητήριο


Αναφορικά με τη διάρρηξη του Δημοτικού Κολυμβητηρίου τοποθετήθηκε στο «neooraiokastro.gr» εκ μέρους της διεύθυνσης του κολυμβητηρίου ο υπάλληλος του Δήμου, Αντώνης Τσαμεσίδης.
Μιλώντας για τις εικόνες που αντίκρισαν οι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου, τα κλοπιμαία αλλά και τις ζημιές που προκλήθηκαν από την διάρρηξη που έγινε, ο κ. Τσαμεσίδης δήλωσε τα ακόλουθα:

Παιδιά από τη Δημιουργική απασχόληση του Ωραιοκάστρου συμμετείχαν στο "Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη".



Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το πρόγραμμα Future Library οργανώνουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία εκδηλώσεων με τίτλο
"Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη". 
Σκοπός του προγράμματος είναι η γνωριμία των παιδιών με τη Βιβλιοθήκη και τον τρόπο λειτουργίας της, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, η μάθηση μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια!!
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας έως 7-13 ετών και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.
Σήμερα με μεγάλη επιτυχία παρακολούθησαν το πρόγραμα περίπου 50 παιδιά εκ των οποίων τα 15 ήταν από το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Ωραιοκάστρου με συνοδούς την κ. Κυριακίδου Σοφία και την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ειρήνη Κέπετζη.

Το πρόγραμμα θα το δείτε στο σύνδεσμο:
http://www.oraiokastro.gr/files/118/doppaw/ekdillwsibiblio.pdf

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2012 ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ








Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 802/1978, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2012 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου και θα λήξουν την Παρασκευή, 31 Αυγούστου.
Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, οι συνάδελφοι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Φωτιά στο μαντρί του Θωμά, παραδίπλα από το εκτροφείο του Καλογεράκου, στο Ωραιόκαστρο.



Κάηκε ολοσχερώς το μαντρί του Θωμά που βρίσκεται πίσω από το εκτροφείο του Καλογεράκου. Η φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής στις 7,  από άγνωστη αιτία. Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές, γιατί  τα ζωντανά είχαν βγει γα βοσκή.










Αναρτήθηκε από : http://oraiokastro.net/Main.aspx

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ Γ Ι Α Τ Ο Ν Ε Ο Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ Τ Α Θ Μ Ο Μ Ε Λ Ι Σ Σ Ο Χ Ω Ρ Ι Ο Υ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΝΟΙΑΣ &
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
(Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.)

Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ   Γ Ι Α   Τ Ο   Ν Ε Ο    Π Α Ι Δ Ι Κ Ο     Σ Τ Α Θ Μ Ο   Μ Ε Λ Ι Σ Σ Ο Χ Ω Ρ Ι Ο Υ
 
Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν Ω  Σ  Η  
 
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (ΧΩΡΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ, ΚΡΥΟΝΕΡΙ) ΘΑ 
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ 06  ΕΩΣ ΚΑΙ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10πμ - 14μμ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ 
ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΑΧΙΛΛΕΑ ΡΟΥΣΗ.
ΤΗΛ. ΒΙΒΙΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ: 23940 33212  
 
ΓΡΑΦΕΙΟ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. (ΚΤΗΡΙΟ Π. ΜΕΛΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ)
ΑΡΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ: ΤΡΙΓΚΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΗΛ: 2310 695-653    

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

η Ηθική στο Ωραιόκαστρο έχει πολλά πρόσωπα και πολλές ακτίνες στον τροχό της ζωής που γυρίζει


BLOGGER του Δήμου Ωραιοκάστρου δημότης και κάτοικος που δείχνει ότι φανατικά υπερασπίζεται το "δίκαιο" το "ηθικό"

Διαγωνισμό του Νηπιαγωγείου Ανδρεάδη για έκπτωση στα δίδακτρα



Πείτε μας τους βασικούς λόγους για τους οποίους θα επιλέγατε το Andreadis junior και κερδίστε έκπτωση 20% στα δίδακτρα.
Για να πάρετε μέρος στην έρευνά μας πατήστε εδώ.

Α-Ω ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ΑΝΔΡΕΑΔΗ στο Ωραιόκαστρο



Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ 50% στις πολύτεκνες οικογένειες και άλλες ευπαθείς ομάδες προσπαθεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου

Συζήτηση και λήψη απόφασης εκ νέου, περί μείωσης δημοτικών τελών 50% στις πολύτεκνες οικογένειες και άλλες ευπαθείς ομάδες προσπαθεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου για να βοηθήσει σε αυτήν την κρίσημη περίοδο αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η ΤΕΧΝΗ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ

Ακόμα και με ένα κομμάτι ξύλο μπορείς να δημιουργήσεις... απίστευτα πράγματα..
Δείτε μερικά..

ΤΟ DNA TOY ΕΛΛΗΝΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ

Τρίκαλα: Συνέλαβαν για χρέος 300 ευρώ μια 70χρονη καρκινοπαθή

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, αστυνομικοί συνέλαβαν την καρκινοπαθή, εκτελώντας ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εδώ και 7 χρόνια για οφειλή ύψους 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ.
Η 70χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Τρικάλων και μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες που θα οδηγούσαν την γυναίκα στο κρατητήριο...

8 συλλήψεις επιχειρηματιών για χρέη στο Δημόσιο