Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Α-Ω Όλοι οι Αλλοδαποί δουλεύουν παράνομα χωρίς την Εφορία να τους φορολογεί. Αντί για χαρτιά (εφορίας) δείχνουν την άδεια παραμονής ή το χαρτί 7ήμερης παραμονής

Σύμφωνα με το aixmi -news, τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο - τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν.  
Στο πέρασμά τους άκουγαν ευμενή σχόλια από την πλειοψηφία του κόσμου (αλλά και των νόμιμων μικροπωλητών) για την παρουσία τους και πολλοί ήταν αυτοί που τους ζητούσαν να συνεχίσουν και να καταπολεμήσουν την μικρή παραβατικότητα.

Οι νόμιμοι μικροπωλητές άρχισαν να τηλεφωνούν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να ζητούν προστασία.
Δυστηχώς όλοι αυτοί οι "καημένοι" μετανάστες όταν τους ζητηθούν χαρτιά για την άδεια να πουλάνε στα πανυγήρια και στα παζάρια εμπορεύματα δείχνουν την άδεια παραμονής τους, λες και αυτό τους εξασφαλίζει να δουλεύουν παράνομα εις βάρος των ελλήνων μικροπωλητών. Δηλαδή όποιος έχει άδεια παραμονής μπορεί να πουλά νόμιμα κατ' αυτούς ότι θελήσει από ΝΙΚΕ μαιμούδες εώς τσάντες και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Και οι Δήμοι και οι Δημοτικές Αρχές κάνουν τα στραβά μάτια. Τους αφήνουν να δουλέψουν προκειμένου να πάρουν το ενοίκιο. Με τους έλληνες όμως που έχουν να πληρώσουν εισφορές, εφορίες τι γίνεται? Τους ρίχνουμε στον κιάδα? Ας ζήσουν οι μετανάστες στην Ελλάδα, ας βγάλουν παράνομα χρήματα για να τα στείλουν στην δική τους πατρίδα και ας πεθάνουν οι  Ελληνες στην πατρίδα τους....


Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: