Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ -ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΚΗΠΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε σπίτι πραγματικά δωρεάν!Στις μέρες μας, όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο, μπορείτε να αποκτήσετε σπίτι πραγματικά δωρεάν μέσα από το ειδικό πρόγραμμα «Δωρεάν σπίτι από τον Ήλιο».
Μέσα από το ειδικό αυτό πρόγραμμα, σας προσφέρουμε ένα βιοκλιματικό σπίτι 80 τ.μ., υψηλής ενεργειακής απόδοσης, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τοποθετώντας φωτοβολταϊκά συστήματα (Φ/Β) στη στέγη της κατοικίας και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η. 25 ετούς διάρκειας σύμβαση αγοράς της παραγόμενης ενέργειας. Με τα εξασφαλισμένα έσοδα από την παραγόμενη ενέργεια, αποπληρώνεται το στεγαστικό δάνειο διάρκειας 25 ετών.

Οι "πράσινες κατοικίες" είναι βιοκλιματικές κατοικίες σχεδιασμένες σύμφωνα με τις αρχές και κατευθύνσεις του βιοκλιματικού σχεδιασμού.
*Ενεργειακά κουφώματα,
*θερμομόνωση,
*φυσικός φωτισμός,
*ενεργειακό τζάκι,
*ανεμιστήρες οροφής,
*συστήματα τηλεδιαχείρισης και αυτοματισμού που σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα δωρεάν "πράσινο" σπίτι.
Επιπλέον, λόγω της πιστοποιημένης (Μ.Ε.Α.) υψηλής ενεργειακής τους απόδοσης, τα σπίτια που κατασκευάζουμε εντάσσονται σε ειδικά τραπεζικά προγράμματα χαμηλού επιτοκίου.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή του σπιτιού σας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται από την τοποθέτηση Φ/Β συστήματος 10kw, η μέγιστη απόδοση, η οποία σας δίνει εισόδημα 650€/μήνα εγγυημένο για 25 έτη. Το ποσό αυτό, εξοφλεί την μηνιαία δόση του στεγαστικού δανείου απευθείας μέσω σύμβασης εκχώρησης.

Για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα «Δωρεάν σπίτι από τον Ήλιο», τηλεφωνείστε τώρα
τηλ. 6907860582 για ραντεβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: